Wiedziałem że można całką, ale jak to określiła moja była fizyczka, po co wychylać sie przed szereg. A że w liceum takie rzeczy robi się tylko i wyłącznie przez natężenie skuteczne to też z tego liczyłem... (i nie sprawdzałem ile wyjdzie licząc całką) i niech no spróbują tego nie uznać, no bo niby jak inaczej dałoby się to zadanie policzyć znając jedynie licealną matematykę i teoretycznie nie maja bladego pojęcia o całkach?! A więc jeżeli dali takie zadanie niech teraz sami się głowią i rozstrzygaja za co mają dawać ptk a za co nie - jeżeli którejś metody nie uznają niech wiedzą że pewnie spotkają się z liczną grupą maturzystów którzy będą chcieli wgladu do swojej pracy, narobi się burdel, będzie pełno rabanu etc. o jeden podpunkt.
Btw. ktoś z was orientuje się kiedy mają być dostępne wyniki naszych matur? Tak w ogóle na koniec roku dostałem jakiś pasek ze swoim kodem i niby dzięki niemu bedę mógł jakos wczesniej poznac swój wynik w necie, ale nikt nie powiedział jaka to strona i w ogóle kiedy to ma być mniej-wiecej, ktoś z was się orientuje?
Fizyka wrażenia!!!
- max
- Użytkownik

- Podziękował: 37 razy
Fizyka wrażenia!!!
... 3&Itemid=2palazi pisze:Btw. ktoś z was orientuje się kiedy mają być dostępne wyniki naszych matur? Tak w ogóle na koniec roku dostałem jakiś pasek ze swoim kodem i niby dzięki niemu bedę mógł jakos wczesniej poznac swój wynik w necie, ale nikt nie powiedział jaka to strona i w ogóle kiedy to ma być mniej-wiecej, ktoś z was się orientuje?
_ ... ynikow.pdf
Odpowiednie platformy internetowe zostały/zostaną utworzone zapewne na stronach komisji okręgowych...