VII edycja Olimpiady o Diamentowy Indeks AGH
Wie ktoś z Was jak przebiega rekrutacja laureatów ? W końcu w poniedziałek zaczyna się rejestracja online, a na stronie agh nie ma konkretów na temat tego jak przekazać fakt, że jestem laureatem. ;p
Btw. ktoś z Was się wybiera w środę na rozdanie indeksów?
Btw. ktoś z Was się wybiera w środę na rozdanie indeksów?
- mortan517
- Użytkownik

- Podziękował: 112 razy
Dołączam się do pytania? Laureaci mają się rejestrować tak jak wszyscy a później gdzieś się to zaznacza? Czy w ogóle inaczej się rejestruje?
-
mariusz15moto
- Użytkownik

Normalnie się rejestrujemy, w systemie e-rekrutacja widnieje taka oto notka
Jeśli posiadasz dyplom olimpiady uprawniający Cię do przyjęcia z pominięciem postępowania rekrutacyjnego na którykolwiek z zadeklarowanych kierunków, prześlij skan dyplomu olimpiady do WKR korzystając z menu "Przesyłanie plików" lub złóż go w WKR Wydziału ...
Jeśli posiadasz dyplom olimpiady uprawniający Cię do przyjęcia z pominięciem postępowania rekrutacyjnego na którykolwiek z zadeklarowanych kierunków, prześlij skan dyplomu olimpiady do WKR korzystając z menu "Przesyłanie plików" lub złóż go w WKR Wydziału ...
- mortan517
- Użytkownik

- Podziękował: 112 razy
Mhm, a jak to jest z tymi kierunkami głównymi i alternatywnymi? Mogę zrobić tak:?
Jako kierunek główny dam jakiś, na który nie mam dostępu z indeksu, a na 4 alternatywne dam te, które mam z indeksu.
Czy tylko kierunek główny jest objęty tym indeksem?
Jak to działa?
Jako kierunek główny dam jakiś, na który nie mam dostępu z indeksu, a na 4 alternatywne dam te, które mam z indeksu.
Czy tylko kierunek główny jest objęty tym indeksem?
Jak to działa?