Stare linki

Sprawy techniczne; TeX, avatary, shoutbox, funkcje specjalne... O tym wszystkim tutaj.
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 13377
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3425 razy
Pomógł: 809 razy

Stare linki

Post autor: mol_ksiazkowy »

Jak szukać stare linki (odnośniki ) np. kolko-matematyczne-f64/rownania-funkcyj ... ml#p709461
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36043
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5340 razy

Re: Stare linki

Post autor: Jan Kraszewski »

Chcesz szukać, gdzie występują te stare linki czy szukać, dokąd one prowadzą?

JK
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 13377
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3425 razy
Pomógł: 809 razy

Re: Stare linki

Post autor: mol_ksiazkowy »

i to i to...
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36043
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5340 razy

Re: Stare linki

Post autor: Jan Kraszewski »

Jeśli chodzi o szukanie starych linków, to nie przychodzi mi do głowy nic lepszego niż wpisanie ".htm" w wyszukiwarkę.

A jak już znajdziesz taki zdezaktywowany link, to trzeba go przerobić na

Kod: Zaznacz cały

https://matematyka.pl/viewtopic.php?t=...
gdzie w miejsce kropek wpisujesz ocalony numer topicu (lub p=... jeśli ocalał numer posta).
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 13377
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3425 razy
Pomógł: 809 razy

Re: Stare linki

Post autor: mol_ksiazkowy »

424447.htm Problem pszczółki - czy np. to można znaleźć :?:
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36043
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5340 razy

Re: Stare linki

Post autor: Jan Kraszewski »

mol_ksiazkowy pisze: 9 sie 2023, o 18:20 424447.htm Problem pszczółki - czy np. to można znaleźć :?:
A zrobiłeś to, co napisałem?
viewtopic.php?t=424447
ODPOWIEDZ