Prośba o naprawienie.
- Andrzejmm
- Użytkownik

- Posty: 161
- Rejestracja: 19 lis 2006, o 16:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 58 razy
- Pomógł: 13 razy
Prośba o naprawienie.
Coś się u mnie dzieje. Nie mogę swobodnie używać tego forum. Proszę zajmijcie się tym.
Pojawia mi się często coś takiego, gdy chcę napisać wiadomość. Tylko przy tej wizycie narazie.
phpBB by Przemo : Critical Error
Occured fine error, the script was attempt to repair and notice board administrator.
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Niewła?ciwy plik kluczy dla tabeli: 'phpbb_sessions'; spróbuj go naprawić
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time 'af5cbd0c73efc4ffd8914a6def89b633'
Line : 673
File : sessions.php
Pojawia mi się często coś takiego, gdy chcę napisać wiadomość. Tylko przy tej wizycie narazie.
phpBB by Przemo : Critical Error
Occured fine error, the script was attempt to repair and notice board administrator.
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Niewła?ciwy plik kluczy dla tabeli: 'phpbb_sessions'; spróbuj go naprawić
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time 'af5cbd0c73efc4ffd8914a6def89b633'
Line : 673
File : sessions.php
-
iwetta
- Użytkownik

- Posty: 188
- Rejestracja: 22 wrz 2005, o 19:02
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Polska
- Podziękował: 15 razy
- Pomógł: 18 razy
Prośba o naprawienie.
dokładnie to samo mi sie pojawia. Kiedyś już tak też mi się pojawiało i w końcu przestało. teraz znowu to wróciło. nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni, któremu pojawiają się takie utrudnienia. Na forum jest dużo użytkowników i ciężko jest, aby wszystko dobrze funkcjonowało. Póki ten bład nie uniemożliwia a przeszkadza w pracy nie jest źle.
- bolo
- Użytkownik

- Posty: 2352
- Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: BW
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 191 razy
Prośba o naprawienie.
Błąd występuje obecnie? Takie coś mieli wszyscy zalogowani tuż po ostatnim zawieszeniu się serwera.
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 21:32 ]
Powinno już być OK. Serwer czasem ma humorki, które nie są zależne ode mnie
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 21:32 ]
Powinno już być OK. Serwer czasem ma humorki, które nie są zależne ode mnie
- Andrzejmm
- Użytkownik

- Posty: 161
- Rejestracja: 19 lis 2006, o 16:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 58 razy
- Pomógł: 13 razy
Prośba o naprawienie.
Już jest dobrze. Ale było tak, że chciałem wysłać wiadomość i mnie wtedy wylogowywało nawet gdy krótko po zalogowaniu ją napisałem. Zresztą kiedyś napisałem dosyć dużo w poście w hyde parku i gdy chciałem wysłać to mnie wylogowało. Jest jakieś ograniczenie czasowe co do bierności użytkownika, po którego przekroczeniu jest on wylogowywany przy okazaniu swojej obecności?
- kolanko
- Użytkownik

- Posty: 1866
- Rejestracja: 9 gru 2006, o 14:23
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łańcut
- Podziękował: 32 razy
- Pomógł: 172 razy
Prośba o naprawienie.
Wydaje mi sie ze nie ma ... bo jestem zalogowany na furum juz 26 dni i mnie dopiero dzis wylogowalo ale to przez reseta przegladarki moze ...Andrzejmm pisze:Jest jakieś ograniczenie czasowe co do bierności użytkownika, po którego przekroczeniu jest on wylogowywany przy okazaniu swojej obecności?
-
czacha
Prośba o naprawienie.
Mi to sie wyswietlilo jak chcialem sie zalogowac, ale juz jest ok.
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 11:06 ]
Jestem co chwile wylogowywany z nieokreslonych powodow, niezaleznie od mojej aktywnosci. Poza tym pojawiaja mi sie czasem takie bledy jak wyzej wymieniony
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 11:06 ]
Jestem co chwile wylogowywany z nieokreslonych powodow, niezaleznie od mojej aktywnosci. Poza tym pojawiaja mi sie czasem takie bledy jak wyzej wymieniony
podczas otwierania niektorych tematow. Bede wdzieczny za rozwiazanie obu problemow, pozdrawiamAndrzejmm pisze:phpBB by Przemo : Critical Error
Occured fine error, the script was attempt to repair and notice board administrator.
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Niewła?ciwy plik kluczy dla tabeli: 'phpbb_sessions'; spróbuj go naprawić
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time 'af5cbd0c73efc4ffd8914a6def89b633'
Line : 673
File : sessions.php
-
soku11
- Użytkownik

- Posty: 6589
- Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 119 razy
- Pomógł: 1823 razy
Prośba o naprawienie.
Hmpf... Mi sie tez teraz to czesto pojawia. W dodatku wczoraj po 18 wogole nie moglem wejsc na 4um. Strona byla tak jakby przeciazona:( Sadze ze jednak nic sie z tym nie zrobi :/ POZDRO
- max
- Użytkownik

- Posty: 3242
- Rejestracja: 10 gru 2005, o 17:48
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Lebendigentanz
- Podziękował: 37 razy
- Pomógł: 778 razy
Prośba o naprawienie.
Gdy po zalogowaniu próbuję przejść na stronę główną, na któreś z podforów, lub obejrzeć jakiś temat to za każdym razem wyrzuca mi:

gdy jestem wylogowany jest ok. Dzięki temu mogę pisać nowe posty, ale np edytować już napisanych - nie ...
Błąd Ogólny
Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę
Could not query last visit posts
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Nie można otworzyć pliku: 'phpbb_read_history.MYI' (Kod błędu: 145)
SELECT post_id, topic_id, forum_id FROM phpbb_read_history WHERE user_id = 4615
Line : 41
File : read_history.php
gdy jestem wylogowany jest ok. Dzięki temu mogę pisać nowe posty, ale np edytować już napisanych - nie ...
- mol_ksiazkowy
- Użytkownik

- Posty: 13436
- Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 3429 razy
- Pomógł: 809 razy
Prośba o naprawienie.
Lorek napisał:
zas a potem....
owszem, nop...ja miałem komunikaty:Takie problemy to ma chyba każdy, co widać po aktywności na forum
Warning: mysql_connect(): Zbyt wiele poł?czeń in /srv/www/htdocs/web11/html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Zbyt wiele poł?czeń
zas a potem....
phpBB by Przemo : Critical Error
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Trwa kończenie działania serwera
SELECT u.*, s.* FROM (phpbb_sessions s, phpbb_users u) WHERE s.session_id = '55a165841ea6809c92dec7010563e313' AND u.user_id = s.session_user_id
Line : 612
File : sessions.php
-
soku11
- Użytkownik

- Posty: 6589
- Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 119 razy
- Pomógł: 1823 razy
Prośba o naprawienie.
Hehe to ja mam lepiej Albo mi 4um dziala tylko w godzinach 3 w nocy do 7 rano albo wywala mi komunikat
po zalogowaniu i probie zrobienia czegos na 4um POZDRO
po zalogowaniu i probie zrobienia czegos na 4um POZDRO
- Andrzejmm
- Użytkownik

- Posty: 161
- Rejestracja: 19 lis 2006, o 16:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 58 razy
- Pomógł: 13 razy
Prośba o naprawienie.
A mi z początku się coś takiego pojawiało:
A później nie mogłem otworzyć strony, przez kilka dni, co skutkowało tym, że w ogóle jej już nie próbowałem otworzyć przez dłuższy czas. Teraz już działa dobrze.
Powyższe się pojawiało przy próbie otworzenia jakiegokolwiek tematu jeśli pamiętam.Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę
Could not query last visit posts
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Nie można otworzyć pliku: 'phpbb_read_history.MYI' (Kod błędu: 145)
SELECT post_id, topic_id, forum_id FROM phpbb_read_history WHERE user_id = 10127
Line : 41
File : read_history.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum:Kod: Zaznacz cały
http://www.przemo.org/phpBB2/
A później nie mogłem otworzyć strony, przez kilka dni, co skutkowało tym, że w ogóle jej już nie próbowałem otworzyć przez dłuższy czas. Teraz już działa dobrze.
