Prośba o naprawienie.
- Andrzejmm
- Użytkownik

- Podziękował: 58 razy
Prośba o naprawienie.
Coś się u mnie dzieje. Nie mogę swobodnie używać tego forum. Proszę zajmijcie się tym.
Pojawia mi się często coś takiego, gdy chcę napisać wiadomość. Tylko przy tej wizycie narazie.
phpBB by Przemo : Critical Error
Occured fine error, the script was attempt to repair and notice board administrator.
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Niewła?ciwy plik kluczy dla tabeli: 'phpbb_sessions'; spróbuj go naprawić
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time 'af5cbd0c73efc4ffd8914a6def89b633'
Line : 673
File : sessions.php
Pojawia mi się często coś takiego, gdy chcę napisać wiadomość. Tylko przy tej wizycie narazie.
Occured fine error, the script was attempt to repair and notice board administrator.
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Niewła?ciwy plik kluczy dla tabeli: 'phpbb_sessions'; spróbuj go naprawić
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time 'af5cbd0c73efc4ffd8914a6def89b633'
-
iwetta
- Użytkownik

- Podziękował: 15 razy
Prośba o naprawienie.
dokładnie to samo mi sie pojawia. Kiedyś już tak też mi się pojawiało i w końcu przestało. teraz znowu to wróciło. nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni, któremu pojawiają się takie utrudnienia. Na forum jest dużo użytkowników i ciężko jest, aby wszystko dobrze funkcjonowało. Póki ten bład nie uniemożliwia a przeszkadza w pracy nie jest źle.
- bolo
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
Prośba o naprawienie.
Błąd występuje obecnie? Takie coś mieli wszyscy zalogowani tuż po ostatnim zawieszeniu się serwera.
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 21:32 ]
Powinno już być OK. Serwer czasem ma humorki, które nie są zależne ode mnie
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 21:32 ]
Powinno już być OK. Serwer czasem ma humorki, które nie są zależne ode mnie
- Andrzejmm
- Użytkownik

Prośba o naprawienie.
Już jest dobrze. Ale było tak, że chciałem wysłać wiadomość i mnie wtedy wylogowywało nawet gdy krótko po zalogowaniu ją napisałem. Zresztą kiedyś napisałem dosyć dużo w poście w hyde parku i gdy chciałem wysłać to mnie wylogowało. Jest jakieś ograniczenie czasowe co do bierności użytkownika, po którego przekroczeniu jest on wylogowywany przy okazaniu swojej obecności?
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Prośba o naprawienie.
Wydaje mi sie ze nie ma ... bo jestem zalogowany na furum juz 26 dni i mnie dopiero dzis wylogowalo ale to przez reseta przegladarki moze ...Andrzejmm pisze:Jest jakieś ograniczenie czasowe co do bierności użytkownika, po którego przekroczeniu jest on wylogowywany przy okazaniu swojej obecności?
-
czacha
Prośba o naprawienie.
Mi to sie wyswietlilo jak chcialem sie zalogowac, ale juz jest ok.
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 11:06 ]
Jestem co chwile wylogowywany z nieokreslonych powodow, niezaleznie od mojej aktywnosci. Poza tym pojawiaja mi sie czasem takie bledy jak wyzej wymieniony
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 11:06 ]
Jestem co chwile wylogowywany z nieokreslonych powodow, niezaleznie od mojej aktywnosci. Poza tym pojawiaja mi sie czasem takie bledy jak wyzej wymieniony
podczas otwierania niektorych tematow. Bede wdzieczny za rozwiazanie obu problemow, pozdrawiamAndrzejmm pisze:phpBB by Przemo : Critical Error
DEBUG MODE
-
soku11
- Użytkownik

- Podziękował: 119 razy
Prośba o naprawienie.
Hmpf... Mi sie tez teraz to czesto pojawia. W dodatku wczoraj po 18 wogole nie moglem wejsc na 4um. Strona byla tak jakby przeciazona:( Sadze ze jednak nic sie z tym nie zrobi :/ POZDRO
- max
- Użytkownik

- Podziękował: 37 razy
Prośba o naprawienie.
Gdy po zalogowaniu próbuję przejść na stronę główną, na któreś z podforów, lub obejrzeć jakiś temat to za każdym razem wyrzuca mi:

gdy jestem wylogowany jest ok. Dzięki temu mogę pisać nowe posty, ale np edytować już napisanych - nie ...
Błąd Ogólny
Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę
Could not query last visit posts
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Nie można otworzyć pliku: 'phpbb_read_history.MYI' (Kod błędu: 145)
SELECT post_id, topic_id, forum_id FROM phpbb_read_history WHERE user_id = 4615
Line : 41
File : read_history.php
gdy jestem wylogowany jest ok. Dzięki temu mogę pisać nowe posty, ale np edytować już napisanych - nie ...
- mol_ksiazkowy
- Użytkownik

- Podziękował: 3429 razy
Prośba o naprawienie.
Lorek napisał:
zas a potem....
owszem, nop...ja miałem komunikaty:Takie problemy to ma chyba każdy, co widać po aktywności na forum
Warning: mysql_connect(): Zbyt wiele poł?czeń in /srv/www/htdocs/web11/html/db/mysql4.php on line 48
Could not connect to the database.
Zbyt wiele poł?czeń
zas a potem....
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Trwa kończenie działania serwera
SELECT u.*, s.* FROM (phpbb_sessions s, phpbb_users u) WHERE s.session_id = '55a165841ea6809c92dec7010563e313' AND u.user_id = s.session_user_id
Line : 612
-
soku11
- Użytkownik

- Podziękował: 119 razy
Prośba o naprawienie.
Hehe to ja mam lepiej Albo mi 4um dziala tylko w godzinach 3 w nocy do 7 rano albo wywala mi komunikat
po zalogowaniu i probie zrobienia czegos na 4um POZDRO
po zalogowaniu i probie zrobienia czegos na 4um POZDRO
- Andrzejmm
- Użytkownik

Prośba o naprawienie.
A mi z początku się coś takiego pojawiało:
A później nie mogłem otworzyć strony, przez kilka dni, co skutkowało tym, że w ogóle jej już nie próbowałem otworzyć przez dłuższy czas. Teraz już działa dobrze.
Powyższe się pojawiało przy próbie otworzenia jakiegokolwiek tematu jeśli pamiętam.Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę
Could not query last visit posts
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Nie można otworzyć pliku: 'phpbb_read_history.MYI' (Kod błędu: 145)
SELECT post_id, topic_id, forum_id FROM phpbb_read_history WHERE user_id = 10127
Line : 41
File : read_history.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum:Kod: Zaznacz cały
http://www.przemo.org/phpBB2/
A później nie mogłem otworzyć strony, przez kilka dni, co skutkowało tym, że w ogóle jej już nie próbowałem otworzyć przez dłuższy czas. Teraz już działa dobrze.