Próbna matura - OPERON - listopad 2009
-
malakasia7
- Użytkownik

No ja wiem, że niby ta matura ma być próbą i w ogóle... Ale co to za próba, jak jeszcze tyle materiału jest niezrealizowane, a nauczyciele i tak wystawiają oceny, które mogą zaważyć na ocenie semestralnej?:/
Swoją drogą może uchylicie jeszcze rąbka tajemnicy i powiecie co było na PR;) Słyszałam, że było jakieś zadanie ze sprężynką, do którego trzeba było ułożyć ciąg. Pamiętacie jeszcze jakieś ciekawe zadanie? Była funkcja wykładnicza i pochodne?
Swoją drogą może uchylicie jeszcze rąbka tajemnicy i powiecie co było na PR;) Słyszałam, że było jakieś zadanie ze sprężynką, do którego trzeba było ułożyć ciąg. Pamiętacie jeszcze jakieś ciekawe zadanie? Była funkcja wykładnicza i pochodne?
-
luukii
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
nie pamiętam już ;p to co pisałem trzeba powtórzyć, wartość bezwzględna była w układzie równań a z logarytmów jakiś dowódmichal91 pisze:luuki daj jakies konkrety na ta rozszerzona. mniej wiecej tresc zadan czy cos ;p
jutro zobaczycie
no ja rownierz dolanczam sie do rosby o napisanie zadan jakie byly na rozszerzonej macie:)
- emelcia
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
matma rozszerzona jutroluukii pisze:niee, we wtorek był polski (podst. albo roz.) w środę matma (podst. albo roz.) i dziśz angielskim to samo, jutro reszta przedmiotów (w tym biologia )
u nas w środę nie było
P.s. Już po raz kolejny słyszę, że nauczyciele wystawiają oceny z próbnej jako semestralne. Chwała, że jeszcze moim nie odbiło i czegoś takiego j e s z c z e nie wymyślili...
btw nie mogę pisać prywatnych, czemu?
ktos wie co było jeszcze na rozszerzonej? jutro pisze, w dodatku na oceny - czarno to widzę ;(
ktos wie co było jeszcze na rozszerzonej? jutro pisze, w dodatku na oceny - czarno to widzę ;(
no tak, fajnie by było na prawde. bo jestem przerażona, że sobie nie dam rady jutro ;(
-
apaulinkaa
- Użytkownik

cześć czy już ktoś pamięta pytania na maturze rozszerzonej z matematyki bardzo proszę o pytania.....
akurat w tym przypadku nie moglismy wybierac. mamy pisac rozszerzona matmę
-
Grzechu1616
- Użytkownik

- Podziękował: 23 razy
ja np pisze rozszerzoną fizę:P matmę sobie rozwiąże w domowym zaciszu:D