na Informatyke na EiK na PK 35% z rozszerzenia albo 70% z podstawy trzeba było mieć a ja mam 100% z rozszerzenia... normalnie strata 85zł :/ Shit! Shit! Shit! 34 piwa!
Ejj ludziska, jesli nie zarejestrowalem sie na jakiejs uczelni, a nagle chce na nia isc, a rejestracja juz minela to co teraz? jest jakies wyjscie ? czy juz jestem spalony na calej lini ? przemowi fakt ze mam 100 % z rozsz matmy i chyba chce isc na matme , a zlozylem tylko na informatyke, rok musze studiowac gdziekolwiek pozniej pewnie do wroclawia Ale zawaliłem .... kurde ;/
kolanko pisze:Ejj ludziska, jesli nie zarejestrowalem sie na jakiejs uczelni, a nagle chce na nia isc, a rejestracja juz minela to co teraz? jest jakies wyjscie ? czy juz jestem spalony na calej lini ? przemowi fakt ze mam 100 % z rozsz matmy i chyba chce isc na matme , a zlozylem tylko na informatyke, rok musze studiowac gdziekolwiek pozniej pewnie do wroclawia Ale zawaliłem .... kurde ;/
No niestety, we Wrocławiu na UWr. rejestracja dawno zamknięta. Zainteresowanie było duże, więc dodatkowego naboru na matematykę prawie na pewno nie będzie.
Pozostaje przyjść za rok, albo studiować matematykę we w miarę rozsądnym miejscu i po roku próbować się przenieść.
Kolanko, zawsze mozesz podzwonic po uczelniach, popytac...
Na matme czesto jest duzo wolnych miejsc...
Jezeli nikt nie chcialby ewentulanie rozpatrzec Twojej kandydatury w pierwszej rekrutacji, to na pewno wezma Cie z drugiej...
Heh dzisiaj wszystko się okazało. Mimo dość słabego wyniku z matematyki na maturze (zaledwie 86%) udało mi się osiągnąć zamierzony cel od października będę szczęśliwym studentem informatyki na Uniwersytecie Wrocławskim gratulacje wszystkim
Tomcat pisze:Heh dzisiaj wszystko się okazało. Mimo dość słabego wyniku z matematyki na maturze (zaledwie 86%) udało mi się osiągnąć zamierzony cel od października będę szczęśliwym studentem informatyki na Uniwersytecie Wrocławskim gratulacje wszystkim
Słaby wynik? Kilka osób z czołówki pójdzie na coś innego i dostaniesz stypendium jako student kierunku zamawianego