Hanchois pisze:Witam, witam.
Ja dzisiaj pisalem te mature z matmy rozszerzona. Sam... kompletnie sam.
W sumie nawet nawet, 11 zadan, ale... daja do myslenia.
W jednym z zadan byla spirala, trzeba bylo obliczyc jej dlugosc, gdyby skladala sie z 10... polokregow?
Duzo zadan bylo z trygonometrii oraz ciagow arytmetycznych i geometrycznych.
ja wczoraj też pisałem sam, miało być nas trzech ale dwóch zachorowało... widzię, że nasze szkoły chyba regulaminów nie przestrzegają, powinniśmy pisać jutro;) pamiętasz może jakieś wyniki?
ja się sprawdze w domu, jak bede wiedziala jakie sa zadania to bede wiedziala ile umiem zrobic.. takze jakby ktoś mogl cos dokladniej o tych zadaniach z rozszerzenia to bylabym wam chlopaki bardzo wdzieczna:)-- 26 lis 2009, o 14:15 --możecie powiedziec o co chodzilo w tych ciagach?? co trzeba bylo obliczyc?? i te funkcje trygonometryczne tez mnie nie pokoja... a w tej spirali to co bylo podane ?
jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że w innych szkołach mieli maturę z operonu przed terminem
dopiero jutro szkoły otrzymają paczki z arkuszami matur rozszerzonych.
XYY pisze:jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że w innych szkołach mieli maturę z operonu przed terminem
dopiero jutro szkoły otrzymają paczki z arkuszami matur rozszerzonych.
Nie. Operon przysyła wszystko hurtem, więc hulaj dusza hulaj...
luukiii czy tak jak ty w twojej szkole pisał ktoś "wcześniej" inne dodatkowe przedmioty? konkretnie interesuje mnie rozszerzona biologia.
przepraszam, że zadaje takie pytanie na tym forum, ale nigdzie indziej nie słyszałam, żeby ktoś pisał dodatkowy przedmiot "przed czasem" .