Wrażenia po maturze 13 maja 2009.
-
owen1011
- Użytkownik

- Podziękował: 230 razy
mam przykra wiadomosc PK ma Was w du***...
a tak na powaznie to chyba normalne ze jak wplaciliscie w paitek, to ze jeszcze nie doszlo...
pieniadze bede dzis wieczorem, albo jutro...
mielismy weekend...
a tak na powaznie to chyba normalne ze jak wplaciliscie w paitek, to ze jeszcze nie doszlo...
pieniadze bede dzis wieczorem, albo jutro...
mielismy weekend...
-
owen1011
- Użytkownik

- Podziękował: 230 razy
Stary pisze:Owen, ale ja pieniądze przelałem a nie wysłałem pocztą, więc mimo to winno być dziś wieczorem
no to co
oni sami tam piszą, ze 2-3 dni maja sami na to ze jak otrzymaja pieniadze to zeby pojawilo sie to na ich stronie...
dlatego nie patrzac weekend trzeba odliczyc, ja stawiam ze jutro bedzie...
ja wplacilem w srode rano, mialem na agh w piatek wieczorem...
btw, poczta to by z tydzien szlo minimum
-
Darnok
- Użytkownik

U mnie oczywiscie tez nie, dzieki za info niejestem samDamian905 pisze:Niestety jeszcze nie.A tak z innej beczki pobrało juz komus wyniki na PW??
Bez przesady idzie 3-4 dni ja wsyłałem poczta w sobote to w środe juz byłoowen1011 pisze: btw, poczta to by z tydzien szlo minimum
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Na politechnikach zawsze wszelkie tego typu informacje ukazują się o najbardziej nienormalnych porach jakie jesteś w stanie sobie wyobrazić. 1 w nocy to nic, raz o 4 nad ranem mojego kumpla obudziła seria 13 smsów z informacją że właśnie dostał ocenę - akurat o tej porze wklepywali oceny do systemu
- Damian905
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
Jednak ciągle mam nadzieję że do 23.00 się wyrobią, bo muszę zobaczyć czy zastrzegłem czy nie zastrzegłem prawa podawania moich wyników, bo tego nie jestem pewienNa politechnikach zawsze wszelkie tego typu informacje ukazują się o najbardziej nienormalnych porach jakie jesteś w stanie sobie wyobrazić. 1 w nocy to nic, raz o 4 nad ranem mojego kumpla obudziła seria 13 smsów z informacją że właśnie dostał ocenę - akurat o tej porze wklepywali oceny do systemu
- oluch-na
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
Widzę, że nie tylko ja mam problemy z pamięcią. Popadam powoli w paranoję... Nadal nic nie maDamian905 pisze:Jednak ciągle mam nadzieję że do 23.00 się wyrobią, bo muszę zobaczyć czy zastrzegłem czy nie zastrzegłem prawa podawania moich wyników, bo tego nie jestem pewienNa politechnikach zawsze wszelkie tego typu informacje ukazują się o najbardziej nienormalnych porach jakie jesteś w stanie sobie wyobrazić. 1 w nocy to nic, raz o 4 nad ranem mojego kumpla obudziła seria 13 smsów z informacją że właśnie dostał ocenę - akurat o tej porze wklepywali oceny do systemu
-
diablomichal
- Użytkownik

-
xpenguin
- Użytkownik

Damian905 pisze: Jednak ciągle mam nadzieję że do 23.00 się wyrobią, bo muszę zobaczyć czy zastrzegłem czy nie zastrzegłem prawa podawania moich wyników, bo tego nie jestem pewien
W Twoje dane => Zmień informacje o maturze można sobie zastrzec to prawo, po rejestracji domyślnie pobieranie jest dozwolone, więc wszystko powinno być ok
Co do samodzielnego wpisywania to wiem, że np. na UW i UWr możesz sobie wpisać, co chcesz, ale jeżeli przy rejestracji wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych (a to jest chyba nawet konieczne, żeby w ogóle się zarejestrować), to i tak je pobiorą i nie trzeba nic odhaczać. W przypadku PW musisz po rejestracji zaznaczyć najpierw, że nie wyrażasz zgody... Chociaż i tak sprawdzą, co tam sobie wpisujesz ;P