Matura z matematyki 2011 - poziom rozszerzony
miodzio, mam dosc pisania ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
... k_czy.html
przeczytaj dokladnie. moze zauwazysz kiedy robili te zadania. jak juz mowilem, raczej sie dostane tam gdzie chcialem ale i tak mnie denerwuja takie sytuacje.
a z tym dostepem do zadan chodzilo o to ze tylko w niektorych szkolach byla organizowana ta matura.
smigol skad miales te zadania? dlaczego nie pochwaliles sie wczesniej? tak z ciekawosci
... k_czy.html
przeczytaj dokladnie. moze zauwazysz kiedy robili te zadania. jak juz mowilem, raczej sie dostane tam gdzie chcialem ale i tak mnie denerwuja takie sytuacje.
a z tym dostepem do zadan chodzilo o to ze tylko w niektorych szkolach byla organizowana ta matura.
smigol skad miales te zadania? dlaczego nie pochwaliles sie wczesniej? tak z ciekawosci
-
adambak
- Użytkownik

- Podziękował: 295 razy
przecież pisał.. teraz Ty nie czytasz ze zrozumieniem.. znalazł, zrobił, to chyba normalne że przed maturą się robi dużo zadań? i właśnie.. na poziomie znajomości ilu zadań jest niesprawiedliwość, gdzie granica?sixsixsix pisze: smigol skad miales te zadania? dlaczego nie pochwaliles sie wczesniej? tak z ciekawosci
poza tym już wiadomo że krążyły po sieci do woli od ponad roku, więc o czym w ogóle mówimy..
-
miodzio1988
Raz piszą tak, raz tak. Ja jednak uważam, że to był zamach.miodzio, mam dosc pisania ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
Takie, że ktoś ma farta , a Ty nie? Nieźle.... jak juz mowilem, raczej sie dostane tam gdzie chcialem ale i tak mnie denerwuja takie sytuacje.
Argument mój pozostaje w mocy.a z tym dostepem do zadan chodzilo o to ze tylko w niektorych szkolach byla organizowana ta matura.
Smigol dzień wcześniej ode mnie dostał te zadania. Wydało się.smigol skad miales te zadania? dlaczego nie pochwaliles sie wczesniej? tak z ciekawosci
No właśnie Najlepszy argument w tej dyskusji.poza tym już wiadomo że krążyły po sieci do woli od ponad roku, więc o czym w ogóle mówimy..
-
norwimaj
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Pomijając już irracjonalność tego pomysłu, jest jeszcze aspekt finansowy. Czy byłbyś w stanie pokryć z własnej kieszeni koszty przeprowadzenia takiej dodatkowej matury dla wszystkich szkół?sixsixsix pisze: a z tym dostepem do zadan chodzilo o to ze tylko w niektorych szkolach byla organizowana ta matura.
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
sixsixsix, zadanie numer jeden jest w zbiorze Krzysztofa Pazdry do klasy 1 liceum. Zadanie 2.13 w moim wydaniu. Zamiast literki k jest użyta literka m. Robiłem je w pierwszej klasie liceum, pamiętam je dlatego, ze na forum co roku na przełomie września i października jest ok. pięć tematów z tym zadaniem.
Zadanie numer dwa jest w krowie, którą przerobiłem na początku pierwszej klasy.
Dlaczego się nie podzieliłem? Nie mam w zwyczaju wrzucać na forum każdego zadania jakie zrobiłem w życiu.
Zadanie numer dwa jest w krowie, którą przerobiłem na początku pierwszej klasy.
Ukryta treść:
pisze juz n-ty raz ze nikogo z uczniow nie winie. a Twoje argumnety przez caly czas sie na tym opieraja. a skad wywnioskowales to ze zazdroszcze komus farta? denerwuje mnie glownie nieudolnosc CKE, nie dosc ze sa bledy w arkuszach to jeszcze nie potrafia wymyslic nowych zadan... a wczesnije piszac nie chodzilo o te ze miales je wrzucac przed matura tylko po egzaminie nic nie mowiles ze juz gdzies sa takie zadania. ale mniejsza z tym. spoko, nie musieli robic ich we wszytskich szkolach, ale dlaczego nie bylo tych arkusze u nich na stronie tak jak inne probne? moze wtedy by nie wpadli na genialny pomysl zrobienia matury z takich samych zadanmiodzio1988 pisze:Takie, że ktoś ma farta , a Ty nie? Nieźle.... jak juz mowilem, raczej sie dostane tam gdzie chcialem ale i tak mnie denerwuja takie sytuacje.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, o 18:44 przez sixsixsix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
miodzio1988
Potrafią. Ale po co mają to robić? Wykonali robotę przy najmniejszym możliwym wysiłku. Bardzo dobrze.denerwuje mnie glownie nieudolnosc CKE, nie dosc ze sa bledy w arkuszach to jeszcze nie potrafia wymyslic nowych zadan...
O jakich błędach mówisz?
No wszystko się opierało na szczęściu. ( albo ktoś trafił na te zadanka albo nie). Jesteś zły, więc jesteś zły na to, że nie miałeś szczęścia. Logikaa skad wywnioskowales to ze zazdroszcze komus farta?
miodzio1988 pisze:
No wszystko się opierało na szczęściu. ( albo ktoś trafił na te zadanka albo nie). Jesteś zły, więc jesteś zły na to, że nie miałeś szczęścia. Logika
widze ze za duzo tutaj Twoich przypuszczen a za malo faktow. jesli chodzi o bledy - arkusz rozszerzony z geografii, zadanie z tabelka z jezyka polskiego.
-
miodzio1988
Gość mnie rozwala I tydzień wcześniej powinny być podpisane te arkusze:nie musieli robic ich we wszytskich szkolach, ale dlaczego nie bylo tych arkusze u nich na stronie tak jak inne probne? moze wtedy by nie wpadli na genialny pomysl zrobienia matury z takich samych zadan
No naprawdę brednie. Wyjaśniliśmy Ci chyba wszystko, nie? Wyżalił się już?To będzie za tydzień!! sixsixsix, naucz się nas!!
probowaliscie wytlumaczyc, ale niestety. nie bede uwazal takich zachowan za normalne. poza tym caly czas mam wrazenie ze nie do konca rozumiesz to co chce przekazac, nie wiem, moze wyrazam sie niedostatecznie jasno, nieywkluczone. troche Cie ponosi inwencje i zamiast pisac rzeczowe wypowiedzi to zaczynasz pisac pierdoly tak jak ten post wyzej. ktos napisal ze duze koszty, to napiaslem niech wrzuca na strone - nie bedzie kosztow.
jak juz wczesniej mowilem ta dyskusja traci sens, za chwile beda posty ze moja racja jest mojsza
jak juz wczesniej mowilem ta dyskusja traci sens, za chwile beda posty ze moja racja jest mojsza
-
miodzio1988
Czyje zachowanie było nienormalne? Ja naprawdę nic dziwnego tutaj nie widzę.probowaliscie wytlumaczyc, ale niestety. nie bede uwazal takich zachowan za normalne.
-
miodzio1988
Dali zadanka? Dali. Były dostępne przez rok? Były.
A to tak. To jest skrajna głupota. I tutaj CKE grubo przesadziło.W zachowaniu CKE nienormalne jest to, że poszli ze sprawą do prokuratury.