Kajot na EiTi nie.. ee to elektryczny, tam gdzie próg był 151Kajot pisze:tzn mowisz o EiTi?adam07172 pisze:matematyka (r) - 72%
fizyka (r) - 83%
angielski (r) - 71%
polski (p) - 70%
Nie zaszalałem, ale na informatykę na wydziale elektrycznym pw spokojnie wystarczy:))
bo ja ze swoimi 96/92/83(niemiecki) all R ofkoz mam watpliwosci...
tak duzo tych 90+ z matmy ze zaczalem sie zastanawiac, prog rok temu bodaj 192, a teraz mam 209 pktow
Wrażenia po maturze 13 maja 2009.
-
adam07172
- Użytkownik

Ja na informatykę na ee pw.-- 1 lip 2009, o 18:36 --
-
tomasz90skomra
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Witam
Pol (P) 66%
Ang(P) 100%
Mat(R) 84%
Fiz (R) 63%
Z tego co wyliczyłem mam 836/1000 punktów na AGH, chciałbym bardzo na AiR na EAIiI. Jak myślicie z takimi statami mam szanse? Wybiera się tam któś może wiecie więcej ode mnie jak wygląda dokładnie ta rekrutacja bo ze strony to nie moge jakoś zrozumieć do końca tego systemu piorytetowego przy wyborze kierunków.
Wie ktoś może jakie staty mniej więcej dają wejsćie na Politechnike Rzeszowską lotnictwo ikosmonautyka ew. mechanika i budowa maszyn?
Pozdrawiam
Pol (P) 66%
Ang(P) 100%
Mat(R) 84%
Fiz (R) 63%
Z tego co wyliczyłem mam 836/1000 punktów na AGH, chciałbym bardzo na AiR na EAIiI. Jak myślicie z takimi statami mam szanse? Wybiera się tam któś może wiecie więcej ode mnie jak wygląda dokładnie ta rekrutacja bo ze strony to nie moge jakoś zrozumieć do końca tego systemu piorytetowego przy wyborze kierunków.
Wie ktoś może jakie staty mniej więcej dają wejsćie na Politechnike Rzeszowską lotnictwo ikosmonautyka ew. mechanika i budowa maszyn?
Pozdrawiam
-
xpenguin
- Użytkownik

Na infę się tam zapisałam w razie czego (MiNI i EiTI), ale chciałabym na UW, i tam waham się między infą a inżynierią nanostruktur. Na to drugie ktoś się stąd wybiera może?lolomak pisze:Kto wybiera sie na PW na informatyke albo telekomunikacje?
- Marmon
- Użytkownik

- Podziękował: 31 razy
90% matma roz
97% fizyka roz
94% ang post
PW>EiTI>Informatyka
lub
PW>WIL>Budownictwo
Zauważ że tylko tutaj wszyscy maja bardzo dobre wyniki niekoniecznie przekłada się to na wszystkich maturzystów
97% fizyka roz
94% ang post
PW>EiTI>Informatyka
lub
PW>WIL>Budownictwo
Ja mam 198.75 punktów i nie mam żadnych wątpliwości.tzn mowisz o EiTi?
bo ja ze swoimi 96/92/83(niemiecki) all R ofkoz mam watpliwosci...
tak duzo tych 90+ z matmy ze zaczalem sie zastanawiac, prog rok temu bodaj 192, a teraz mam 209 pktow
Zauważ że tylko tutaj wszyscy maja bardzo dobre wyniki niekoniecznie przekłada się to na wszystkich maturzystów
-
kisiello
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
matma 94%
ang 78%
niem 75%
geo 62%
na sgh mam 259 pkt, w zeszłym roku próg był 255.
Jeżeli chodzi o trudność matury progi w tym roku pojdą w górę czy w dół?
bo u mnie to dość ważna rzecz chyba.
ang 78%
niem 75%
geo 62%
na sgh mam 259 pkt, w zeszłym roku próg był 255.
Jeżeli chodzi o trudność matury progi w tym roku pojdą w górę czy w dół?
bo u mnie to dość ważna rzecz chyba.
Szanse są zawsze...tomasz90skomra pisze: Z tego co wyliczyłem mam 836/1000 punktów na AGH, chciałbym bardzo na AiR na EAIiI. Jak myślicie z takimi statami mam szanse?
A system wygląda tak że najpierw brany jest pod uwagę kierunek główny. Jesli sie nie dostajesz to czekasz aż wszyscy co sie dostali i są chętni zlożą papiery. Potem jak zostaną wolne miejsca to brany jest pod uwagę drugi kierunek który zadeklarowałeś... i tak aż do końca. W tamtym roku na samogłoskach na AGH nie było wcale drugiej rekrutacji tak więc w drugiej turze nigdzie by Cie nie przyjeli tam. W praktyce wychodzi wtedy na to że składasz tak jakby tylko jedno podanie na jeden kierunek (dlatego też jest tylko jedna oplata )
- little weirdo
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
- oluch-na
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
Jak się podostaniecie na PW, czy UW i inne warszawskie, to może mała impresska u Miodzio1988 w akademiku? (był temacik o spotkaniu integracyjnym)
Widać, że od was odstaję. Nie dość, że słabo z matmy to jeszcze na gosp. przestrzenną składam. No może ambitnie na matematykę by odejść/odpaść/ po pierwszym semestrze... :]
Dla przypomnienia progi z PW -
Widać, że od was odstaję. Nie dość, że słabo z matmy to jeszcze na gosp. przestrzenną składam. No może ambitnie na matematykę by odejść/odpaść/ po pierwszym semestrze... :]
Dla przypomnienia progi z PW -
Kod: Zaznacz cały
http://www.spoleczniak.fora.pl/hydepark,5/progi-punktowe-politechnika-warszawska-2007-2006,268.html-
miodzio1988
ehem zapraszam zatemoluch-na pisze:Jak się podostaniecie na PW, czy UW i inne warszawskie, to może mała impresska u Miodzio1988 w akademiku? (był temacik o spotkaniu integracyjnym)
Dla przypomnienia progi z PW -Kod: Zaznacz cały
http://www.spoleczniak.fora.pl/hydepark,5/progi-punktowe-politechnika-warszawska-2007-2006,268.html
W tym roku mieszkam w Mikrusie ;]
-
diablomichal
- Użytkownik

Jak myślicie 908pkt agh'owskich na AiR na samogłoskach starczy? Jak progi podskoczą czy spadną?
Srednie z matur sa podobno wyzsze niz w tamtym roku, ale podobno jest niz demograficzny, wiec moze to sie jakos wyposrodkuje i wyjdzie na to samo.. ja po cichu na to licze..
-
SeaXgasT
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Wyższe i to chyba o 4-6%. Ja mam nadzieję, że progi lekko spadną, bo jeśli mi zabrakie 20 pkt do minimum to nie wiem co zrobie.