[LX OM] I etap
[LX OM] I etap
Hej, słuchajcie, mam pytanie odnośnie tego całego kwestionariusza. Nie ukrywam, że to dla mnie nowa sytuacja, więc chciałbym się spytać, czy jakaś informacja 'oficjalna' przyjdzie na adres szkoły, czy w jaki sposób to przebiega. I czy ja mam jakieś informacje odesłać do mojego komitetu okręgowego?
-
allure
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
[LX OM] I etap
Nie wiem jak innych, ale mnie to już irytuje. Jedni znają wyniki tydzień temu, jedni dostają karteczki z punktami za poszczególne zadanie, a inni muszą siedzieć na dupie i czekać w nieskończoność. No chyba jest tutaj coś nie tak.
Każdy uczestnik powinien być sobie sobie równy. Wyniki dla każdego okręgu powinny być ogłoszone w tym samym dniu, tak aby każdy miał tyle samo czasu na przygotowanie się. Karteczki z punktami za każde zadanie powinny być wysłane dla każdego, albo zamieszczone na stronie, co w tym tak tajnego. Organizatorzy innych olimpiad przedmiotowych jakoś sobie lepiej z tym radzą, z tego co widze.
Pozdrawiam.
Każdy uczestnik powinien być sobie sobie równy. Wyniki dla każdego okręgu powinny być ogłoszone w tym samym dniu, tak aby każdy miał tyle samo czasu na przygotowanie się. Karteczki z punktami za każde zadanie powinny być wysłane dla każdego, albo zamieszczone na stronie, co w tym tak tajnego. Organizatorzy innych olimpiad przedmiotowych jakoś sobie lepiej z tym radzą, z tego co widze.
Pozdrawiam.
[LX OM] I etap
Zgadzam się z tym w całej rozciągłości. Można oczywiście mówić, że czasu na przygotowanie mamy tyle samo, ale każdy wie, że większa mobilizacja jest kiedy się już wie, że się przeszło! Od tygodnia ciągle sprawdzam i nic. Skoro my możemy czekać, to inne okręgi też. Wszystkie wyniki powinny być publikowane w tym samym dniu.
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
[LX OM] I etap
z tą mobilizacją to chyba różnie bywa, jeśli ktoś czeka z przygotowaniami do ogloszenia wynikow to chyba nie za bardzo zalezy mu na finale. niekoniecznie tez dostanie sie do II etapu oznacza dla wszystkich kopa do nauki, w zeszlym roku pamietam ktos pisał cos w stylu: "w ogole nie chce mi sie uczyc i na pewno nie przejde do finalu, ale pozniej caly rok bede ciezko pracowal i w przyszlym roku moze sie uda"
- taka_jedna
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy