[LX OM] I etap
- tkrass
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
[LX OM] I etap
z tym, że:
jak wygrasz kuratoryjną to pani gronkiewicz waltz pewnie zechce dać ci tysiąc złotych.
zresztą jak wygrasz OM to też, z tym, że z OM bywa trochę ciężej
jak wygrasz kuratoryjną to pani gronkiewicz waltz pewnie zechce dać ci tysiąc złotych.
zresztą jak wygrasz OM to też, z tym, że z OM bywa trochę ciężej
-
andkom
- Użytkownik

[LX OM] I etap
O ile wiem, to w Warszawie. Z początku bardzo wstępny plan był związany z finałem w Bielsko-Białej, ale plan uległ zmianie, między innymi ze względu na jubileuszowy charakter bieżącej sześćdziesiątej Olimpiady.Dumel pisze:wie ktoś może gdzie w tym roku jest finał? (warto kupić bilet przed kolejną podwyżką cen )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jednak wycofuję się z tego, co napisałem wyżej, gdyż teraz z kolei mówi się o Wrocławiu.
Ostatnio zmieniony 6 sty 2009, o 23:05 przez andkom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wiślak
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
[LX OM] I etap
Nie wiecie może co zrobić w przypadku zagubienia przesyłki z zadaniami?
Otóż 1st grudnia poszły moje zadanka priorytetem poleconym za potwierdzeniem odbioru i do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotki .
Napisałem do komitetu maila z pytaniem czy doszły ale szczerze mówiąc wątpię by komuś chciało się to sprawdzić i mi odpisać. Mam nadzieję że zadania doszły, tylko potwierdzenie odbioru się zagubiło, ale co jeśli wogóle nic nie doszło, czy potwierdzenie nadania wystarczy by coś wyjaśnić?
Otóż 1st grudnia poszły moje zadanka priorytetem poleconym za potwierdzeniem odbioru i do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotki .
Napisałem do komitetu maila z pytaniem czy doszły ale szczerze mówiąc wątpię by komuś chciało się to sprawdzić i mi odpisać. Mam nadzieję że zadania doszły, tylko potwierdzenie odbioru się zagubiło, ale co jeśli wogóle nic nie doszło, czy potwierdzenie nadania wystarczy by coś wyjaśnić?
[LX OM] I etap
Mi potwierdzenie z pierwszej paczki też nie doszło, ale paczka doszła (sekretariat zadzwonił do komitetu)
-
kasidelvar
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
[LX OM] I etap
Ale bieda, w szczecińskim wystarczyło jedną serię rozwiązać (prawdopodobnie można było mieć nawet mniej niż 24 punkty), żeby się dostać na drugi etap w tym roku.
-
andkom
- Użytkownik

[LX OM] I etap
Wyniki z okręgu łódzkiego (łódzkie+świętokrzyskie) są już na stronie OM:
, więc
[ciach]
, więc
[ciach]
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, o 13:22 przez andkom, łącznie zmieniany 1 raz.