[LX OM] I etap
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
[LX OM] I etap
Ale jak napiszę samą odpowiedź i ona będzie prawdziwa to nie dostanę 6 punktów.Dumel pisze:tam gdzie kończy się skrót myślowy a zaczyna sie blefZygmunt Freud pisze: Gdzie znajduje się granica tolerancji dla skrótów myślowych?
Ja zawsze mocno rozwijam swoje rozwiązania, a i tak ze znajomości wiem, że straciłem 1 punkt za to, że czegoś dokładnie nie opisałem (ale czego i w którym zadaniu to nie wiem ).
[LX OM] I etap
Dostał się ktoś kiedyś na blefie do finału? Ja raz tak chyba miałem, szkoda tylko że nie w OM a w SKM
[LX OM] I etap
patrze na wzrocówki i mam watpilowści odnośnie 7
każdy wielomian postaci
\(\displaystyle{ W(x) = \frac{x + b}{a}}\) dla \(\displaystyle{ a,b Z}\)
przymuje dla liczb całkowitych wszystkie liczby całkowite, tz
przekształca Z na Z, wiec sa tam także wyrazy ciagu Fibonacciego
zatem wzrocówka jest nie pełna?
każdy wielomian postaci
\(\displaystyle{ W(x) = \frac{x + b}{a}}\) dla \(\displaystyle{ a,b Z}\)
przymuje dla liczb całkowitych wszystkie liczby całkowite, tz
przekształca Z na Z, wiec sa tam także wyrazy ciagu Fibonacciego
zatem wzrocówka jest nie pełna?
- Swistak
- Użytkownik

[LX OM] I etap
1. Rozkminiam OM w 50 minut - myślę, że w 50 to bym nie zdązył, nawet jakbym znał rozwiązania ;P.
2. Ty nie wiesz jaki sajgon był jak się spóźniłem na II etap fizycznej ;P.
2. Ty nie wiesz jaki sajgon był jak się spóźniłem na II etap fizycznej ;P.
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
[LX OM] I etap
Po pierwsze czy jest w ogóle sens jechać na konkurs kuratoryjny? Po pierwsze jesteś laureatem OMG, więc żadne profity "szkolne" już nie są Ci potrzebne, po drugie nic ciekawego raczej w tym konkursie nie wygrasz. No ale jak chcesz - będzie mniejsza konkurencja
- Swistak
- Użytkownik

[LX OM] I etap
Zupełnie bez sensu, ale przez I etap kuratoryjnej zrezygnowałem z 1 dnia nagraniowego "Dzieciaków Górą", czyli patrząc płytko 500zł w plecy i pewnie 1 występ mniej w ogólnokrajowej TV ;P, a patrząc głębiej 1 dzień spędzony w naprawdę fajnej atmosferze z naprawdę fajnymi ludźmi mniej . Ale nie będę się lansował . W zasadzie jedyne profity jakie mi przychodzą z kuratoryjnej to lansik (a mówiłem, że nie będę się lansował ), może jakieś kiepskie nagrody w stylu jedna książki, jak mi się w fizycznej nie powiedzie i szkoła będzie se mogła 1 laureata do statystyk więcej dopisać ;P.
Jeżeli się nie będzie dało załatwić, to pójdę raczej na OM, ale raczej wątpię Sylwek, abym mógł być dla Ciebie konkurencją w OM .
Jeżeli się nie będzie dało załatwić, to pójdę raczej na OM, ale raczej wątpię Sylwek, abym mógł być dla Ciebie konkurencją w OM .
Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, o 12:17 przez Swistak, łącznie zmieniany 1 raz.