kolanko pisze:wbijam na różńe fora i oke krakow nie ma wynikow .... LOL .................... jakies jaja , cyrki jakies ku**a
i wez sie człowieku nei denerwuj ... juz mogliby zrobic samo rozdanie w szkole a nie cyrki z jakimis loginami i jakims ruskim serwerem OKE który chodzi jak mu pasi ..
Spokonie kolanko
Mi sie wydaje ze dostalismy te papierki aby miec wglad na punkty ktore otrzymalismy za poszczególne zadania. Na papierku tego racze nie będzie, wiec i tak jesteśmy uprzywilejowani
btw dla odmiany mam taki komunikat teraz: "Sesja nie została zweryfikowana" ;P
Hehe chłopaki poczekajcie spokojnie kilka godzin jestem pewien, że lepiej posmakuje zobaczenie wyniku matury na papierze odwiedzając po raz ostatni wasze licea
Rogal, zaraz tam panike stresor nie wiedzialem gdzie kase wpłacac na rekrutacje a tak to wiem bo jutro mialem to wszystko zrobic , a wynikow nie ma i nie ma ... no i dlatego te nerwy
Tomcat chcialbym na AGH na infe ... albo jak sie uda automatyke i robotyke .. tylko ze ja ang jestem słaby pisalem podstawe i nie ma sie czym chwalic 60 ... takze mam bardzo ograniczone "horyzonty" niestety ma sie łeb do matmy i sie ma do ang ale sie nie chce głupota i tyle ...
Fajnie, fajnie gratulacje ja nawet nie liczę na 100 bo wiem że z tym skarbcem pomyliłem sie we wzorze pod koniec :/ także maksa nie będzie, heh... Heh no angielski to podstawa, zwłaszcza jak myślisz o informatyce, wiem coś o tym bo sam staram się dostać na nią ale mi z angielskim było łatwiej, jestem po dwujęzycznej klasie