Kangur 2008
-
szczypek90
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Kangur 2008
Skoro jesteśmy przy nagrodach i wynikach, co w poprzednich latach otrzymaliście za wynik bardzo dobry, bo jestem pewien ze ktoś z forum napewno miał/znał kogoś z takim wynikiem ( w kategorii S1)?
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Kangur 2008
Kamerę za bdb 0_0??!! Trochę sporo . Ja miałem 1 bdb i dostałem kalkulator i może jakieś książeczki, a moi inni kumple z bdb dostali chyba po miniaturze, możliwe, że jeszcze czymś, oczywiście kalkulatorku i dyplomie .
-
Brzytwa
- Użytkownik

Kangur 2008
Świstak, po pierwsze nagrody, jak już pisałem, zależą w bardzo dużym stopniu od tego w jakim okręgu pisałeś. A po za tym kamery internetowe (oczywiście te gorsze) można kupić już od 30 zł, a jakoś nie wydaje mi się, by kupowali dużo droższe.
[ Dodano: 9 Maj 2008, 22:20 ]
no i tak wogóle w niższych kategoriach są oczywiście mniejsze nagrody
[ Dodano: 9 Maj 2008, 22:20 ]
no i tak wogóle w niższych kategoriach są oczywiście mniejsze nagrody
- Lorek
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Kangur 2008
Możliwe, nie śledzę rynku kamer , w każdym razie w tym okresie moja kosztowała w sklepach 70-80złBrzytwa pisze:A po za tym kamery internetowe (oczywiście te gorsze) można kupić już od 30 zł
Oj nie powiedziałbym, w 6 klasie dostałem discmana, a kolega w 5tej komórkę. Wg mnie to wynika z faktu że chętnych jest dużo ale nagrodzonych już mało i piniondze są Wyróżnieni w zeszłym roku dostali jakieś pseudo naukowe kalkulatorki.Brzytwa pisze:no i tak wogóle w niższych kategoriach są oczywiście mniejsze nagrody
-
Brzytwa
- Użytkownik

Kangur 2008
Z tego co pamiętam 5 i 6 klasa to ta sama kategoria. A młodsi w tych samych kategoriach często mają niższe progi punktowe. Oczywiście w poszczególnych okręgach może być różnie, bo zazwyczaj 1 osoba tym wszystkim kieruje i teoretycznie może wszystko kupić wg własnych kryteriów.
Taki mały off-topic -
Taki mały off-topic -
-
Einstein ;)
- Użytkownik

-
MagdaW
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Kangur 2008
kaszubki, ale chyba laureaci i ci z wysokim wynikiem bdb już znają wyniki. Dostępna jest przecież lista najlepszych.
ps.
(Mało oryginalne) Gratuluję wszystkim forumowiczom (i nie tylko) satysfakcjonujących wyników.
ps.
(Mało oryginalne) Gratuluję wszystkim forumowiczom (i nie tylko) satysfakcjonujących wyników.
-
thorominth
- Użytkownik

Kangur 2008
Mam takie drobne pytanko. BDB jest DO 140 pkt, laureat jest OD 140 pkt. A jak ktoś ma 140 (tak jak ja)?
(nie pytajcie się skąd mam wyniki, poprostu na 100% mam tyle, ale to wszystko, co wiem
Pozdrawiam!
ps
sorry, jeżeli już na forum było wcześniej
(nie pytajcie się skąd mam wyniki, poprostu na 100% mam tyle, ale to wszystko, co wiem
Pozdrawiam!
ps
sorry, jeżeli już na forum było wcześniej