Swistak pisze:A mnie się 1 wydaje na sporo łatwiejsze od innych xP.
I jak narazie za nic nie mogę dokończyć 11. Na 4 zadanie zmarnowałem jak narazie 6 kartek A5, 2 razy myślałem, że zrobiłem zadanie, ale potem zauważyłem, że coś nie tak i przed chwilą doszedłem do wniosku, że w zasadzie WSZYSTKO co napisałem opierało się na jednym błędnym przekształceniu :/.
Nie ma się czym przejmować. W 3. gimnazjum i 1. liceum też zadania mi trudno szły (ale w końcu dużą część zrobiłem)
[ Dodano: 5 Września 2008, 20:51 ]
Swistak pisze:Nie chcę Cie obrazić, ale może wyrażaj się tak, aby nie dołować tych, którzy są gorsi xP.
P.S. W 7 doszedłem do dość ciekawego wniosku, ale nigdy wcześniej nie zrobiłem, ani nie próbowałem robić ani jednego zadania z wielomianami, więc bardzo wątpię, abym je zrobił, tymbardziej, że podobno takie trudne .
Ale ja się wcale nie obrażam. Zaskakuje mnie jedynie twoje nastawienie. Ja po prostu wyrażam swoją opinię. A poza tym nie uważam się za lepszego. Na OM-ie wszystko zależy tylko od pomysłu i formy dnia. A co do poziomu geometrii uważam stwierdzenie że jest niski za obiektywne, gdyż jest to moja słaba strona (jeszcze w tamtym roku miałem problemy z ogarnięciem niektórych zadań), a w tym roku rozwiazałem wszystkie od ręki. Ale pociesza mnie fakt że kombinatoryka jest ciekawsza(1,9). Kombi rządzi!!!
[ Dodano: 5 Września 2008, 20:53 ]
Dumel pisze:pewnie masz rację- skoro naaaawet ja zrobiłem geo z I serii to musi być żałośnie proste
Dumel pisze:ja też uważam że zad. 1 jest dosyć trudne, choć dało mi sie je zrobić już w niedzielę . Za to 5. naprawdę nie jest zbyt wymagające - limes123, na pewno sobie z nim poradzisz
widzę dumel że znasz się na rzeczy. Masz podobne zdanie o zadaniach do mnie.