Kangur 2008
- Lorek
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Kangur 2008
Macie problem z tym paszportem, jak wam zależy to idziecie do wojewody, dajecie mu jakiś papierek że wam paszport szybko potrzebny i w 3 dni macie. A takie pytania już bardziej kangurowe: czy w maturalnej klasie też są wycieczki czy może już co innego? I jakie wycieczki są na Śląsku?
-
Brzytwa
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Kangur 2008
Niestety w maturalnych klasach nie ma wycieczek. Powód jest dla mnie absurdalny, a mianowice, że nie ma nad nami kontroli. Nawet jeśli chcą się czepiać, że kończę szkołę, to dlaczego z 3 gim i z 6 podst. mogą jechać na wycieczki?
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
Kangur 2008
Zależy od okręgu, w okręgu Dwikozy osoby z klas maturalnych na pewno jeżdżą na wycieczki.Brzytwa pisze:Niestety w maturalnych klasach nie ma wycieczek. Powód jest dla mnie absurdalny, a mianowice, że nie ma nad nami kontroli. Nawet jeśli chcą się czepiać, że kończę szkołę, to dlaczego z 3 gim i z 6 podst. mogą jechać na wycieczki?
A propos, jeśli ktoś chciałby jeszcze pooglądać "surowe" wyniki (te, do których link był na poprzedniej stronie), to tu jest nowy link do nich:
Kod: Zaznacz cały
http://www.speedyshare.com/243951484.html-
Brzytwa
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Kangur 2008
Lorek, byłem w zeszłym roku w Petersburgu, i na 5 osób 3 były już pełnoletnie.
Sylwek, jak jest w okręgu Dwikozy, tego nie wiem. Ale na wszystkie wycieczki organizowane przez Toruń (np. Paryż, Zakopane, Petersburg, Legoland, Wiedeń, Jevick) nie biorą maturzystów. Przy wycieczkach "okręgowych" mogą oczywiście obowiązywać inne zasady.
Sylwek, jak jest w okręgu Dwikozy, tego nie wiem. Ale na wszystkie wycieczki organizowane przez Toruń (np. Paryż, Zakopane, Petersburg, Legoland, Wiedeń, Jevick) nie biorą maturzystów. Przy wycieczkach "okręgowych" mogą oczywiście obowiązywać inne zasady.
Kangur 2008
jakby ktoś wiedział gdzie i kiedy na wycieczkę jadą osoby z nowosądeckiego to proszę o info. Szczególnie kiedy mi zależy, bo mam 143,75 i nie wiem czy bede mógł jechać
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Kangur 2008
Granice w tym momencie w Shengen wyglądają tak, że stoi sobie brama, tablica z napisem do jakiego państwa wjeżdżasz i nawet nie trzeba się zatrzymać .
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
Kangur 2008
Spokojnie, z tego co wiem, np. w okręgu Dwikozy nigdy nie było oficjalnych wyników udostępnionych do publicznego wglądu. O swoim wyniku dowiesz się, gdy lista z wynikami przyjdzie do szkoły, do której uczęszczasz. Po drugie, są niezwykle małe szanse, żeby Twój wynik różnił się od tego podanego na liście, do której link jest w powyższych postach.
-
GRZECH
- Użytkownik

Kangur 2008
Informacja dla wszystkich z naszego okręgu: podkarpackie i lubelskie (i nie wiem czy świętokrzyskie też nie ). Wycieczka do Chorwacji będzie w dniach 07-12 sierpnia 2008 r.
Informacja jest pewna.
Informacja jest pewna.
-
Andyx
- Użytkownik

Kangur 2008
W każdym bądź razie chodzi o okręg DwikozyGRZECH pisze:Informacja dla wszystkich z naszego okręgu: podkarpackie i lubelskie (i nie wiem czy świętokrzyskie też nie ). Wycieczka do Chorwacji będzie w dniach 07-12 sierpnia 2008 r.
Informacja jest pewna.