OMG 2009/2010 a
OMG 2009/2010 a
Tu jest coś o prawie mnożenia i prawie dodawania:
Przy czym dla zbiorów mających części wspólne należy od prawego wyrazu w prawie dodawania odpowiednio odjąć liczebności tych części.
Przy czym dla zbiorów mających części wspólne należy od prawego wyrazu w prawie dodawania odpowiednio odjąć liczebności tych części.
OMG 2009/2010 a
W zeszłym roku było 18/30 do III etapu. Ale oficjalnie progu nigdy nie podają. Mnie udało się ustalić na podstawie wyników kolegów.Benek1994 pisze:Ile trzeba miec punktow na awans z drugiego do trzeciego etapu?
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
OMG 2009/2010 a
W zeszłym roku nawet tajnym służbom wywiadowczym nie udało się ustalić, czy próg był 15, czy 16 pkt, ale 2 lata temu był nawet chyba 9...
Ale trudność zadań wraz z upływem czasu liniowo ostro spada.
Ale trudność zadań wraz z upływem czasu liniowo ostro spada.
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
OMG 2009/2010 a
płakać. Osobiście wolę mieć hardkorowe zadania i próg mniej niż dwa zadania (jest szansa, że akurat te dwa, mimo trudności, dam radę), niż zadania banalne, gdzie trzeba zrobić 5 na 6 (zamuł się zawsze może zdarzyć). Ale to tylko moje zdanie
-
bananowiec666
- Użytkownik

OMG 2009/2010 a
hej, wszystkim! Mam pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie odbywa sie drugi etap dla woj. śląskiego?????
- Borgi
- Użytkownik

OMG 2009/2010 a
W województwie śląskim w Bielsku-Białej w V LO Ogólnokształcącym . Więcej info masz na stronie Omg:
. Szczerze powiedziawszy V LO ciężko jest znaleźć więc może być niezła zabawa dla tych co nie są z Bielska
. Szczerze powiedziawszy V LO ciężko jest znaleźć więc może być niezła zabawa dla tych co nie są z Bielska
-
badmor
- Użytkownik

OMG 2009/2010 a
Przecież dali mapkę, to w czym problem?Borgi pisze:W województwie śląskim w Bielsku-Białej w V LO Ogólnokształcącym . Więcej info masz na stronie Omg:
OMG 2009/2010 a
owszem wiem że te info sa na stronce, lecz z niewiadomych powodów mam ucięte wojewodztwa. widze tylko mapke i ostatnie litery województw. Dzięki za informacje.