Podczas rekrutacji, wszędzie było pełno głosów dotyczących zamawianych kierunków, i wśród nich widniał kierunek MiBM. Ale z tego co ostatnio mi mówiła Pani w dziekanacie(AGH), to jeszcze nie do końca jest wiadome czy ten kierunek będzie zamawiany... Za dużo na ten temat nie wiem. Bardzo prawdopodobne jest również to iż owa Pani nie wiedziała zbyt wiele na ten temat.
No wiesz, jakbyś przeczytał na spokojnie, to byś bez większego problemu zrozumiał o co mi chodziło... To że nie napisałem "początkowej liczby studentów" - to jest jakaś masakryczna pomyłka? Idzie się w 10sekund domyśleć o co chodzi... kolega escargot pomyślał inaczej, a ja w następnym poście ustosunkowałem się do tego. Więc po kiego wtrącałeś swoje 3 grosze? Kiedy wszystko już było jasne...Ja do tej pory myślałem, że ludzie pisząc na forum chcą przekazać/dowiedzieć się jakiś informacji, a nie piszą sobie ot tak, w zrozumiały tylko dla siebie sposób :]
[edit]
Przecież to czy MiBM jest zamawiana czy nie na danej uczelni, to nie OT... (temat dotyczy MiBM, tak dla przypomnienia:P)