OMG 2009/2010 a
-
Panda
- Użytkownik

- Podziękował: 26 razy
OMG 2009/2010 a
Na razie nikt nie wie, bo nie ma jak sprawdzić. Dowiemy się jak się pojawi możliwość sprawdzenia swoich wyników w witrynie, wtedy ustalimy laureata z najniższym wynikiem. A ta funkcja znowu ma się pojawić bodaj najpóźniej jutro.
Pozdrawiam.
PS Tak z ciekawości - dostajecie od szkoły lub od miasta za laureata coś, jakieś stypendium albo jednorazowo?
Pozdrawiam.
PS Tak z ciekawości - dostajecie od szkoły lub od miasta za laureata coś, jakieś stypendium albo jednorazowo?
-
araszewskis
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
OMG 2009/2010 a
Dzięki, niestety ten błąd literowy (dosłownie) kosztował mnie najprawdopodobniej 4 punkty bo nie zostałem laureatem.Swistak pisze:Lol, przez 1,5h nie mogłem zrobić plani i nagle se uświadomiłem, że cały czas robię złe zadanie xp. Jednak plani była banalna xp. W sumie, to chyba jednak najtrudniejsza była stereo, ale ja dostałem ostrej zamuły przy tej nierównościa poziom był porównywalny do innych finałów.
Jednak mimo tego, że zrobiłem stereo na kartce, to kompletnie nie potrafiłbym jej opisać xp. Umiejętność przedstawienia tego jako jakiśtam określony przekrój czegośtam też jest ważna i tutaj gratki dla araszewskis .
OMG 2009/2010 a
Orientuje się ktoś może, ile osób ma maxa? Bo nijak nie można tego się dowiedzieć, patrząc na listę laureatów (widać jedynie, że co najwyżej siedem ). Jak na razie "sprawdzarka" powiedziała mi, że jest co najmniej jedna taka osoba.
-
Panda
- Użytkownik

OMG 2009/2010 a
Trzy chyba...
E: Pojawiła się zabawka w serwisie OMG:
numer zawodnika WA127
Zad. 1 5
Zad. 2 6
Zad. 3 0
Zad. 4 0
Zad. 5 0
Suma 11
Jakby kogoś próg interesował
E: Pojawiła się zabawka w serwisie OMG:
numer zawodnika WA127
Zad. 1 5
Zad. 2 6
Zad. 3 0
Zad. 4 0
Zad. 5 0
Suma 11
Jakby kogoś próg interesował
-
Panda
- Użytkownik

OMG 2009/2010 a
Mam taki biznes do dotychczasowych laureatów. Podobno matematyczka nie znalazła OMG w spisie olimpiad wspieranych przez kuratora, gdzieś na stronie OKE bodajże. Ogólnie, bardzo niepewny jej się wydaje fakt, że ta olimpiada ma jakieś specjalne uprawnienia (ta, ta, wiem, to OM w końcu, ale podstawa prawna musi być). W takim razie - po pierwsze, na jakiej podstawie OMG zwalnia z egzaminu mat-przyr i pozwala na wybór średniej, a po drugie, czy obecni licealiści, byli laureaci OMG mieli - jeśli tu jakiś zagląda - jakieś kłopoty przy rekrutacji?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Fizus
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
OMG 2009/2010 a
To może ja też zadam pytanie: czy będąc finalistą, nie laureatem, dostaje się jakieś punkty?
Moje oceny:
60000
Wydawało mi się, że 2 zrobiłem i po części 4, więc odwołanie złożyłem.
Moje oceny:
60000
Wydawało mi się, że 2 zrobiłem i po części 4, więc odwołanie złożyłem.