[studia] Uniwersytet Wrocławski
Miałem tylko nadzieje. Szkodaa :/ a tak jak w poprzednim poscie o akademik( za pozno edytowalem post ) ?
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
Decyduje tylko dochód.
Ciężko powiedzieć, ale podobno nie ma strasznego pędu na akademiki i w najgorszym razie jest bardzo dużo szansa na dostanie akademika z odwołania.
JK
Ciężko powiedzieć, ale podobno nie ma strasznego pędu na akademiki i w najgorszym razie jest bardzo dużo szansa na dostanie akademika z odwołania.
JK
-
fart411
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
Czy wyniki z matur powinny już zostać pobrane z OKE, czy nastąpi to dopiero po zakończeniu I etapu rekrutacji?
Witam, mam pytanie odnosnie zdjecia do Elektronicznej Legitymacji Studenckiej.
Konkretniej do kiedy mam czas aby je dodac ? Musze to zrobic przed 6 lipca ?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

Najwcześniej w czwartek 5 lipca - wtedy dopiero KReM zostanie otworzony dla uczelni.fart411 pisze:Czy wyniki z matur powinny już zostać pobrane z OKE, czy nastąpi to dopiero po zakończeniu I etapu rekrutacji?
Na stronie:ao11 pisze:Kiedy mozna zaczac ubiegac sie o akademiki?
jest napisane:
Więc system jest już otworzony, ale wypadałoby najpierw zostać przyjętym na studia...Osoby przyjęte na I rok studiów stacjonarnych i niestacjonarnych (wieczorowych) I stopnia i jednolitych magisterskich na Uniwersytecie Wrocławskim, zamierzający ubiegać się o przyznanie miejsca w DS wypełniają wniosek on-line po wcześniejszym zalogowaniu się na stronie terminie od dnia 23 czerwca do dnia 31 lipca br.
To znów kwestia techniczna, ale jeśli do ELS idzie zdjęcie, które załącza się, wypełniając formularz rekrutacyjny, to trzeba to zrobić dziś, bo po zamknięciu system (o północy) nic już się nie da w nim zmienić/dodać.robertt pisze:Witam, mam pytanie odnosnie zdjecia do Elektronicznej Legitymacji Studenckiej.
JK
-
mts
- Użytkownik

Mam pytanie, choć chyba odpowiedział Pan na poprzedniej stronie, ale wolę się upewnić. Jeżeli jestem studentem innej uczelni, na której jest mój oryginał świadectwa dojrzałości, to na UWr mogę złożyć odpis, który dostałem z CKE i kopię, którą zrobię samodzielnie, tak? Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

Składasz tylko kopię, a odpis (który jest równoważny oryginałowi) masz ze sobą w celu potwierdzenia.mts pisze:Mam pytanie, choć chyba odpowiedział Pan na poprzedniej stronie, ale wolę się upewnić. Jeżeli jestem studentem innej uczelni, na której jest mój oryginał świadectwa dojrzałości, to na UWr mogę złożyć odpis, który dostałem z CKE i kopię, którą zrobię samodzielnie, tak? Z góry dziękuję za odpowiedź.
JK
-
maciejmaciej
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Witam,
Mam pytanie trochę trudne, ale czy z 72% z rozszerzenia z matematyki mam szanse na stypendium studiów zamawianych? Przepraszam za te pytanie ale chce wiedzieć czy istnieje jakakolwiek szansa, ponieważ, próg socjalny niestety lekko przekraczam, a może będę musiał wziąć kredyt studencki.
W lutowej rekrutacji bym spokojnie uzyskał stypendium, ale w tym roku jest 516 kandydatów. Ciekawe ile było ich w lutowej.
Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedź.
Mam pytanie trochę trudne, ale czy z 72% z rozszerzenia z matematyki mam szanse na stypendium studiów zamawianych? Przepraszam za te pytanie ale chce wiedzieć czy istnieje jakakolwiek szansa, ponieważ, próg socjalny niestety lekko przekraczam, a może będę musiał wziąć kredyt studencki.
W lutowej rekrutacji bym spokojnie uzyskał stypendium, ale w tym roku jest 516 kandydatów. Ciekawe ile było ich w lutowej.
Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedź.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

Szansa jest, choć ciężko powiedzieć, jak duża - byłoby to wróżenie z fusów.maciejmaciej pisze:Mam pytanie trochę trudne, ale czy z 72% z rozszerzenia z matematyki mam szanse na stypendium studiów zamawianych?
Tych rekrutacji nie da się porównać, mają zupełnie inny charakter.maciejmaciej pisze:W lutowej rekrutacji bym spokojnie uzyskał stypendium, ale w tym roku jest 516 kandydatów. Ciekawe ile było ich w lutowej.
516 kandydatów to dużo, ale trudno ocenić, ilu z nich złoży papiery oraz ilu z tych, którzy złożyli papiery podejmie studia w październiku.
JK
Nie dostalem sie na uni wro :/ jestem 409 na liscie.... moj kolega 305 (ile osob tak naprawde zostalo do przyjecia? bo niby powinno byc 280 ) i sie dostal... jest jakas szansa ze sie dostane?:/ masakra
-
Jan Kraszewski
- Administrator

Mowil Pan tez ze dostane sie a tu lipa... :/ a wiesz moze ile osob zostalo przyjetych bo jak z 310 to jest 100 osob przede mna na liscie...
412 -
Ja jestem 438~ i nie panikuje.
Jan Kraszewski, liczba przyjetych moze byc wieksza niz 280 ? (np. 320~ czy 280 to max ? Nie wiem jak bylo rok temu)
Pozdrawiam.
Ja jestem 438~ i nie panikuje.
Jan Kraszewski, liczba przyjetych moze byc wieksza niz 280 ? (np. 320~ czy 280 to max ? Nie wiem jak bylo rok temu)
Pozdrawiam.
jak moglo sie zakwalifikowac 412 jak ja jestem 409 na liscie i pisze ze rezerwa?
i na tej liscie(412) mnie nie ma... ;p
zlee zrozumialem ten system czy co? wie ktos o co chodzi?
i na tej liscie(412) mnie nie ma... ;p
zlee zrozumialem ten system czy co? wie ktos o co chodzi?