Budownictwo PK szansa dostania się
Poczekaj, czy dobrze się rozumiemy. Chodzi Ci na pewno o budownictwo dzienne, w języku polskim, na Politechnice Krakowskiej?-- 20 lip 2011, o 00:04 --Próg na dzienne był 82% z matury rozszerzonej, czyli 164 punkty. Pozwoliłem sobie zaglądnąć na listę osób zakwalifikowanych na studia zaoczne i na trzysta siedemdziesiątym którymś miejscu, znalazłem niejaką Anetę, posiadająca 64 punkty
-
kamilmijaczow
- Użytkownik

80% dostałem sie
) 'zakwalifikowany do przyjecia z listy rezerwowej' pieknie!
Udało się dostać z listy rezerwowej:) zalogujcie się i sprawdźcie sobie status, sporo ludzi z listy rezerwowej się dostało
-
filifionka
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
78% i się dostałam xD Tylko mam nadzieje, że jeszcze moge wybrać papiery z AGH...
-
maturzysta234
- Użytkownik

Jaki macie status teraz? Ja już dawno zlożyłem papiery na budownictwo po angielsku, ale dodałem notkę, że w przypadku dostania się z listy rezerwowej proszę o przełożenie papierów.
Ja mam 'status: Przyjęty. Osoby przyjęte na studia wnoszą opłatę za legitymację i indeks (21 zł) na przypisane im konto bankowe. '
Czyli nie muszę już nic przynosić do WKR ?
Ja mam 'status: Przyjęty. Osoby przyjęte na studia wnoszą opłatę za legitymację i indeks (21 zł) na przypisane im konto bankowe. '
Czyli nie muszę już nic przynosić do WKR ?
Ja też się dostałem na agh, na chemię budowlaną, ale wolałem poczekać na wyniki z pk, bo składanie dokumentów na agh jest do 30.07.