matex staszic 2009
-
6hokage
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
matex staszic 2009
O, to ja muszę coś w tym wątku napisać. Jakież moje zaskoczenie było gdy przeszedłem na drugą, mroczną część budynku Staszica w której mieści się gimnazjum. Na każdym piętrze stało grono młodocianych prostytutek i przyszłych przestepców. Gdy się tamtędy przechodziło od czasu do czasu było się zaczepianym przez tamtejszych hulganów, niefortunnie zwanych uczniami. Nie bój się w liceum jest o niebo lepiej. Jednakże tam też można spotkać czubów, czasem dochodzi do bójek, na szczęście rzadko.
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
matex staszic 2009
Hmmm... 300 pkt miały 3 osoby z czego 2 z mojej klasy i na pewno nie jesteś żadną z nich .wilk pisze: dostałem 300 punktów więc raczej nie martwię się o przyjęcie, ale mam nadzieję że w liceum będzie dużo lepiej niż w gimnazjum Staszica do którego chodzę...
Jankowski Konrad Kazimierz :]?
-
wilk
- Użytkownik

- Podziękował: 50 razy
matex staszic 2009
mi chodziło o trochę co innego, o grono nauczycielskie, tak trochę niezbyt mi odpowiada, ich postawa wobec niektórych uczniów. Zdecydowanie przesadzasz po pierwsze: też prawie w ogóle nie dochodzi do bójek i nazywa "przyszli przestępcy" zdecydowanie nie pasuje, nie mówiąc o "młodocianych prostytutkach" - gdzie nie znając ich nie możesz tak osądzić.
jeżeli mówisz coś takiego to zaczynam się obawiać do jakiego środowiska trafię w liceum ....
Jankowski Konrad Włodzimierz -- 26 maja 2009, o 22:14 --drugie imię beznadziejną więc się nie przyznaję
jeżeli mówisz coś takiego to zaczynam się obawiać do jakiego środowiska trafię w liceum ....
Jankowski Konrad Włodzimierz -- 26 maja 2009, o 22:14 --drugie imię beznadziejną więc się nie przyznaję
-
snm
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
matex staszic 2009
6hokage pisze:O, to ja muszę coś w tym wątku napisać. Jakież moje zaskoczenie było gdy przeszedłem na drugą, mroczną część budynku Staszica w której mieści się gimnazjum. Na każdym piętrze stało grono młodocianych prostytutek i przyszłych przestepców. Gdy się tamtędy przechodziło od czasu do czasu było się zaczepianym przez tamtejszych hulganów, niefortunnie zwanych uczniami. Nie bój się w liceum jest o niebo lepiej. Jednakże tam też można spotkać czubów, czasem dochodzi do bójek, na szczęście rzadko.
Chyba, że będziesz chodził na obiad. Wtedy będziesz musiał gimnazjalną hołotę, zwaną pieszczotliwie "bydłem", widywać codziennie
-
wilk
- Użytkownik

matex staszic 2009
chodzę do gimnazjum i powiem tyle że układy koleżeńskie są bardzo dobre, również międzyklasowe, nigdy nie było żadnych większych problemów nie wiem jaka będzie dalsza przyszłość niektórych osób z tego gimnazjum, ale na wygląd czy na pogłoskach zdecydowanie nie można wyciągnąć takich konkluzji jakie Ty wyciągnąłeś...
-
wilk
- Użytkownik

matex staszic 2009
oficjalna lista będzie po zakończeniu roku i rozdaniu świadectw, przecież punkty z tego sprawdzianu sumują się z tymi co uzyskaliśmy "tak normalnie":D
przynajmniej tak sądzę
przynajmniej tak sądzę
-
Liesel
- Użytkownik

matex staszic 2009
No jasne, że się sumują i trzeba poczekać (jakoś do dwudziestego - dwudziestego piątego (?) czerwca )
Ja, jak sobie liczyłam, łącznie będę miała ponad 400 pkt . I dostanę się, chyba, że jakiś piorun spontanicznie rozwali mi głowę, akurat gdy będę składała świadectwo. Albo zdarzy się coś równie zabawnego.
Ja, jak sobie liczyłam, łącznie będę miała ponad 400 pkt . I dostanę się, chyba, że jakiś piorun spontanicznie rozwali mi głowę, akurat gdy będę składała świadectwo. Albo zdarzy się coś równie zabawnego.
-
Liesel
- Użytkownik

matex staszic 2009
Ja naliczyłam trzy ;P Ale jeszcze nie wiadomo, do którego trafisz. Są dwa matexy. Słyszałam, że "A" to niby lepszy, a "B" teoretycznie gorszy, ale słyszałam też (od kogoś innego), że mieszają, więc nic nie wiem.
-
wilk
- Użytkownik

matex staszic 2009
nie no trzy - szał ( a znając moje szczęście to trafie tam gdzie żadnej nie będzie )
mieszają ale można napisać podanie z prośbą by być w np. A ale trzeba podać powód ( chyba)
mieszają ale można napisać podanie z prośbą by być w np. A ale trzeba podać powód ( chyba)
-
snm
- Użytkownik

matex staszic 2009
Matex A generalnie fajniejszy, choć czasami coś pomieszają z nauczycielami i się na chwilę zmienia
A jak ktoś chce być w fajniejszym matexie, to można to załatwić pisząc maile w odpowiednie miejsce
A jak ktoś chce być w fajniejszym matexie, to można to załatwić pisząc maile w odpowiednie miejsce