Matura próbna CKE 2009
-
navz
- Użytkownik

Matura próbna CKE 2009
Ysz, trudna nie była, dużo haczyków, to czego nie przerabiałem nigdy (cóż choróbsko mi się trafiło) czyli geometria analityczna - aż dwa zadania ;/ Ogólnie nie jest źle ale mogłoby być lepiej.
Z tym kluczem odpowiedzi i ujawnieniem arkuszy to jakaś kpina chyba jest.
Z tym kluczem odpowiedzi i ujawnieniem arkuszy to jakaś kpina chyba jest.
-
andrzejskurcz
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
Matura próbna CKE 2009
Mnie juz sprawdzono. 80%, mialbym 90% gdyby nie bledy "stylistyczne" typu obliczenie czegos jako przedzial otwarty, a w odp napisanie jako domknięty. 10% stracilem za bledy merytoryczne (matematyczne)
- marcinn12
- Użytkownik

- Podziękował: 61 razy
Matura próbna CKE 2009
Natasha klucze przecież będą po 20 (oficjalne).
Tutaj znajdziecie odp z rozsz: ... rzony.html (NIEOFICJALNY)!
A tutaj rozwiązania do rozsz:
... 0&start=15
Nie rozumiem tylko zadania 9 ...
Mi tu wyszło 17 A innym 25, why?
Tutaj znajdziecie odp z rozsz: ... rzony.html (NIEOFICJALNY)!
A tutaj rozwiązania do rozsz:
... 0&start=15
Nie rozumiem tylko zadania 9 ...
Matura próbna CKE 2009
Chyba było źle, bo to poprawili.marcinn12 pisze: Nie rozumiem tylko zadania 9 ...
Matura próbna CKE 2009
Możecie mi wyjaśnić czemu mi nie wyszło 9 zadanie ?? Robiłem tak że środek jest na (a,0) podstawiłem to pod równanie okręgu. Potem zrobiłem układ równań podstawiając oba punkty za X i za Y i mi powychodziły jakieś farmazony :/ Miałem pod pierwiastkiem jakieś 1129 przez 5. Powiedzcie mi tylko czy ta metoda była słuszna
-
loonatic
- Użytkownik

- Podziękował: 38 razy
Matura próbna CKE 2009
Szkoda, że transkrypcje nagrań nie działają. Z ang. rozszerzonego miałem 87%, ale 4 zadanie (1. ze słuchu) miałem prawie całe źle. Chciałem przeczytać sobie transkrypcję...
- marcinn12
- Użytkownik

Matura próbna CKE 2009
Nic nie stoi na przeszkodzie: ... erzony.pdf (mi działa)
Jakim cudem tak szybko Wam sprawdzają? U mnie po feriach dopiero pewnie oddadzą (czytaj 3 tydzień lutego)
Jakim cudem tak szybko Wam sprawdzają? U mnie po feriach dopiero pewnie oddadzą (czytaj 3 tydzień lutego)
Matura próbna CKE 2009
TO zależy od nauczycieli. Mi też już podali wstępnie przybliżone wyniki trzy tygodnie to ZDECYDOWANIE za długo, ale jeśli tak jest to nauczycieli masz co najmniej nieodpowiedzialnych i niepoważnych bo deklaracje maturalne można zmienić do 7 lutego, a po to jest próbna matura żeby się sprawdzić i zastanowić nad tym co zdawać.
- marcinn12
- Użytkownik

Matura próbna CKE 2009
Moją pierwszą próbną mature z Operonem sprawdzali tak:
Matma - 2 tygodnie
Angol - ponad 2 tygodnie
Polski - Tuż przed świętami oddała a pisalismy 29 listopada jak pamiętam.
Teraz do ferii zostało raptem 2 tygodnie i wątpie czy sprawdzą jak zaczęła tylko babka od Polskiego i spr juz 1 część i mówiła, że na szkołe wyszło bardzo słabo i wyniki z 1 częsci to około 10-15pt... yyy
Podejrzewam że jutro będzie angol pierwsza część bo nam dziś mówiła, że jak nic jej nie wypadnie to sprawdzi. Matma po feriach na bank bo baba na zwolneniu ;]
Matma - 2 tygodnie
Angol - ponad 2 tygodnie
Polski - Tuż przed świętami oddała a pisalismy 29 listopada jak pamiętam.
Teraz do ferii zostało raptem 2 tygodnie i wątpie czy sprawdzą jak zaczęła tylko babka od Polskiego i spr juz 1 część i mówiła, że na szkołe wyszło bardzo słabo i wyniki z 1 częsci to około 10-15pt... yyy
Podejrzewam że jutro będzie angol pierwsza część bo nam dziś mówiła, że jak nic jej nie wypadnie to sprawdzi. Matma po feriach na bank bo baba na zwolneniu ;]
-
loonatic
- Użytkownik

- Podziękował: 38 razy
Matura próbna CKE 2009
U nas dyrektor przykazał, że do wywiadówki przed feriami i nie ma zmiłuj się .
A mnie ta strona nie działa: wywala błąd DNS... Inne domeny działają prawidłowo... Ta domena została dzisiaj zarejestrowana (z tego, co who.is wyświetla), więc pewnie nie rozpropagowała się jeszcze po sieci, przynajmniej amerykańskie core serwery jej nie widzą, a polskie też zwracają NXDOMAIN...
Edit: tak, to wina DNSów. Po zmianie na domyślne serwery Netii strona działa...
@ marcinn12: Dzięki za fatygę .
A mnie ta strona nie działa: wywala błąd DNS... Inne domeny działają prawidłowo... Ta domena została dzisiaj zarejestrowana (z tego, co who.is wyświetla), więc pewnie nie rozpropagowała się jeszcze po sieci, przynajmniej amerykańskie core serwery jej nie widzą, a polskie też zwracają NXDOMAIN...
Edit: tak, to wina DNSów. Po zmianie na domyślne serwery Netii strona działa...
@ marcinn12: Dzięki za fatygę .
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, o 15:55 przez loonatic, łącznie zmieniany 3 razy.