Rekrutacja na PWr
-
pilot1123
- Użytkownik

Rekrutacja na PWr
coś nie chc pobrać wyników matury z KRS... miało być dzisiaj o 10, a juz jest 8h spóźnienia... jak tak dalej pójdzie, to po północy wpisze ręcznie
- Calasilyar
- Użytkownik

- Podziękował: 29 razy
-
pilot1123
- Użytkownik

Rekrutacja na PWr
ja się dostałem, jak chciałem na Informatykę na wydz. Elektroniki, ale być moze pójdę na AGH, zobaczymy w poniedziałek
- Calasilyar
- Użytkownik

Rekrutacja na PWr
mało ci EiTu?aikon pisze:Ja się dostałem na zarządzanie
dołączam się do pytania...Nobody pisze:wiadomo coś o progach?
- aikon
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Rekrutacja na PWr
Szczerze mówiąc... mało.Calasilyar pisze:mało ci EiTu?
Jak się nie ma nic w plecy, to naprawdę nie ma co robić.
Np. teraz na 5 semestrze będę miał 6 wykładów jeden projekt, laborkę i seminarkę. W sumie śmieszne 18 godzin zajęć. Trzeba czymś zapełnić luki - i tu z pomocą przychodzi zarządzanie Poza tym, jednym papierem to sobie w dzisiejszych czasach można tyłek podetrzeć.
- Calasilyar
- Użytkownik

Rekrutacja na PWr
z tym to żarty, bo ja też szczerze mówiąc planuję drugi wziąć na drugim roku, ale to jeszcze przyszłość
- aikon
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Rekrutacja na PWr
na drugim to jeszcze trochę za wcześnie, dużo przedmiotów wydziałowych jest, no i trzeba wyrobić te humany, języki, wuefy... zapiernicz jest niezły, ciężko by było wcisnąć jeszcze gdzieś drugi fakultet. Najłatwiej zacząć od 3 roku, tak mi się wydaje.
-
Lukasz_C747
- Użytkownik

Rekrutacja na PWr
Zgodę się z aikon, osobiście sam skończyłem dopiero I rok, ale miałem na kierunku całkiem sporo osób na dwu, a nawet więcej kierunkach. 3 rok rzeczywiście wydaje się optymalny na zaczęcie drugiego kierunku. Po drugie ostrożnie wybierać kierunki - szczerze to weźcie drugi łatwy i prosty do zaliczenia. Ludzie na 2 ambitnych kierunkach najzwyczajniej w świecie kończą przed decyzją, który chcą skończyć. Często też zdarza się, że mimo wszystko koła lub wykłady/ćwiczenia pokrywają się, co też nie jest przyjemne.
Ogólnie polecam dobrze się zastanowić i zaplanować drugi kierunek. To może dać duże możliwości, ale zwykłe zapisanie na kolejny kierunek kończy się zwykłym męczeniem się.
Ogólnie polecam dobrze się zastanowić i zaplanować drugi kierunek. To może dać duże możliwości, ale zwykłe zapisanie na kolejny kierunek kończy się zwykłym męczeniem się.