Wydzielanie postów do kosza
- Inkwizytor
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Składam wniosek formalny o to by w sytuacji, gdy zostaje dany wpis wydzielony do kosza, to żeby ZAWSZE widniała adnotacja, który moderator za tym stoi i jaki jest tego powód. Obojętnie czy w formie PM czy dodanej informacji do usuniętego postu. Absolutnie nie mam żadnych pretensji i uwag do pracy "naczelstwa" forum, ale czasami pozostaje li tylko domyślanie się kto i dlaczego.
- M Ciesielski
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Ja osobiście po przeniesieniu postu/tematu do kosza edytuję dany post i umieszczam tam powód jego usunięcia (wtedy widać kto i dlaczego), dlatego proponuję explicite napisać o kogo chodzi i wtedy będziemy wiedzieli do kogo mieć pretensje.
-
miodzio1988
Ja post zgłosiłem. Więc ślad takiego zgłoszenia chyba jest u Was, nie? Przy zgłaszaniu jest coś takiego:Althorion pisze:M Ciesielski, skoro się nie podpisał, to mogą być problemy z namierzeniem winowajcy...
więc ktoś ten "raport" musiał odebrać.Wysyła powiadomienie, gdy raport zostanie przyjęty.
09:55- 09:45 ( 206168.htm zaraz po ostatnim poście w tym temacie to było. Bo godzina na forum mi jakoś źle chodzi) w takim czasie 16 sierpnia zgłosiłem dwa posty:
206172.htm
206169.htm
Gdyż były off-topic .
Mam nadzieję, że to pomoże
- Inkwizytor
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Mi raczej chodziło ogólnie o zasadę by taka funkcjonowała (to że niektórzy moderatorzy tak robią to zauważyłem ). Żeby było jasne: nie mam pretensji, bo nie podejrzewam moderatora o złośliwe przenoszenie do kosza Zakładam, że moderator przeniósł do kosza z istotnych powodów, a nie na podstawie własnego "widzimisie" . Po prostu chodzi mi tylko o to, by wiedzieć jaki jest powód (bo nie zawsze i nie dla każdego może być oczywisty) no i nie wiadomo do kogo się zgłosić po informacje.
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Żeby nie było wątpliwości - to luka52 wydzielił post, o który chodzi.
Postaramy się zadbać o to, by zawsze była informacja, do kogo kierować ewentualne pretensje - i to nie tylko w przypadku wydzielenia wiadomości do Kosza, ale również w przypadku najprostszych nawet edycji. Jednak czasem w ferworze walki o czystość forum ktoś zwyczajnie zapomni o podpisie - ludzka rzecz. W takim przypadku ewentualne reklamacje należy zgłosić na PW dowolnemu moderatorowi (najlepiej takiemu, który jest online). My zrobimy wszystko, by odnaleźć osobę, która post edytowała.
Ekipa dziękuje za sugestie.
Pozdrawiam.
Postaramy się zadbać o to, by zawsze była informacja, do kogo kierować ewentualne pretensje - i to nie tylko w przypadku wydzielenia wiadomości do Kosza, ale również w przypadku najprostszych nawet edycji. Jednak czasem w ferworze walki o czystość forum ktoś zwyczajnie zapomni o podpisie - ludzka rzecz. W takim przypadku ewentualne reklamacje należy zgłosić na PW dowolnemu moderatorowi (najlepiej takiemu, który jest online). My zrobimy wszystko, by odnaleźć osobę, która post edytowała.
Ekipa dziękuje za sugestie.
Pozdrawiam.