Mój wartościowy post został wrzucony do kosza a wartościowy bo z podtekstem narodowym!
Niestety lewactwo się szerzy mam nadzieję że już dogorywać zaczyna:
a oto post:
400326.htm
Wielka Polska Narodowa piękna silna oraz zdrowa!
Wartościowy post
-
SlotaWoj
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Wartościowy post
Ani on był wartościowy, ani zabawny.
Nie ulega wątpliwości, że jest tzw. chińskie twierdzenie o resztach – ma ono ok. 2000 lat, a wtedy Polski jeszcze nie było.
I od kiedy to o wartości decyduje kontekst?
Od patriotów Twojego pokroju uchowaj nas Panie.
Nie ulega wątpliwości, że jest tzw. chińskie twierdzenie o resztach – ma ono ok. 2000 lat, a wtedy Polski jeszcze nie było.
I od kiedy to o wartości decyduje kontekst?
- ... jak Kalemu ktoś ukraść krowę, to źle, jak Kali komuś ukraść krowę, to dobrze.
(z „W pustyni i w puszczy” Henryka Sienkiewicza)
Od patriotów Twojego pokroju uchowaj nas Panie.
-
arek1357
Wartościowy post
Co ty ja jestem dobrym patriotą wiem, że może ten post nie miał wartości merytorycznej w całym kontekście, ale dobrze jest czasem wrzucić jakąś patriotyczną wstawkę na forum, żeby forumowicze
nie zapomnieli skąd pochodzą i w jakim kraju żyjemy.
Post miał raczej charakter bardziej wychowawczo narodowy. Dobrze jest od czasu do czasu przypomnieć.
A co do Kalego obawiam się w kontekście wielkiej ilości Kalich napływających do Europy że to oni zaczną nam zabierać krowy, ale ja swojej nie oddam będę bronił mojej krowy!
nie zapomnieli skąd pochodzą i w jakim kraju żyjemy.
Post miał raczej charakter bardziej wychowawczo narodowy. Dobrze jest od czasu do czasu przypomnieć.
A co do Kalego obawiam się w kontekście wielkiej ilości Kalich napływających do Europy że to oni zaczną nam zabierać krowy, ale ja swojej nie oddam będę bronił mojej krowy!
- AiDi
- Moderator

- Podziękował: 49 razy
Wartościowy post
Amen.SlotaWoj pisze: Od patriotów Twojego pokroju uchowaj nas Panie.
Tego to akurat nie da się zapomnieć. Szczególnie po takich tekstach:arek1357 pisze:żeby forumowicze nie zapomnieli (...) w jakim kraju żyjemy.
Niestety lewactwo się szerzy mam nadzieję że już dogorywać zaczyna
Forum jest neutralne światopoglądowo, nie dziel użytkowników i nie uprawiaj tu polityki. Masz w internecie całą masę lepszych miejsc na to.
Zatem to bardzo źle o Tobie świadczy skoro z premedytacją zaśmiecasz tematy niemerytorycznymi postami. A zakładanie tematu z pretensjami o usuwanie tego jest już lekko bezczelne. Jak chcesz wychowywać innych to może warto jednak zacząć od siebie.arek1357 pisze:wiem, że może ten post nie miał wartości merytorycznej w całym kontekście
Temat zamykam, regulamin jest jasny i klarowny. Sam swoją winę rozumiesz, więc nie ma nad czym dyskutować.