Wartościowy post

To miejsce, gdzie można można porozmawiać na temat funkcjonowania forum, zachowania użytkowników i pracy moderatorów...
arek1357

Wartościowy post

Post autor: arek1357 »

Mój wartościowy post został wrzucony do kosza a wartościowy bo z podtekstem narodowym!
Niestety lewactwo się szerzy mam nadzieję że już dogorywać zaczyna:

a oto post:

400326.htm

Wielka Polska Narodowa piękna silna oraz zdrowa!
SlotaWoj
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 2 razy

Wartościowy post

Post autor: SlotaWoj »

Ani on był wartościowy, ani zabawny.

Nie ulega wątpliwości, że jest tzw. chińskie twierdzenie o resztach – ma ono ok. 2000 lat, a wtedy Polski jeszcze nie było.

I od kiedy to o wartości decyduje kontekst?
  • ... jak Kalemu ktoś ukraść krowę, to źle, jak Kali komuś ukraść krowę, to dobrze.

(z „W pustyni i w puszczy” Henryka Sienkiewicza)
Tu masz dwa przeciwstawne konteksty.

Od patriotów Twojego pokroju uchowaj nas Panie.
arek1357

Wartościowy post

Post autor: arek1357 »

Co ty ja jestem dobrym patriotą wiem, że może ten post nie miał wartości merytorycznej w całym kontekście, ale dobrze jest czasem wrzucić jakąś patriotyczną wstawkę na forum, żeby forumowicze
nie zapomnieli skąd pochodzą i w jakim kraju żyjemy.
Post miał raczej charakter bardziej wychowawczo narodowy. Dobrze jest od czasu do czasu przypomnieć.

A co do Kalego obawiam się w kontekście wielkiej ilości Kalich napływających do Europy że to oni zaczną nam zabierać krowy, ale ja swojej nie oddam będę bronił mojej krowy!
Awatar użytkownika
AiDi
Moderator
Moderator
Podziękował: 49 razy

Wartościowy post

Post autor: AiDi »

SlotaWoj pisze: Od patriotów Twojego pokroju uchowaj nas Panie.
Amen.
arek1357 pisze:żeby forumowicze nie zapomnieli (...) w jakim kraju żyjemy.
Tego to akurat nie da się zapomnieć. Szczególnie po takich tekstach:
Niestety lewactwo się szerzy mam nadzieję że już dogorywać zaczyna

Forum jest neutralne światopoglądowo, nie dziel użytkowników i nie uprawiaj tu polityki. Masz w internecie całą masę lepszych miejsc na to.
arek1357 pisze:wiem, że może ten post nie miał wartości merytorycznej w całym kontekście
Zatem to bardzo źle o Tobie świadczy skoro z premedytacją zaśmiecasz tematy niemerytorycznymi postami. A zakładanie tematu z pretensjami o usuwanie tego jest już lekko bezczelne. Jak chcesz wychowywać innych to może warto jednak zacząć od siebie.

Temat zamykam, regulamin jest jasny i klarowny. Sam swoją winę rozumiesz, więc nie ma nad czym dyskutować.
Zablokowany