W sprawie Hydeparku
-
arek1357
W sprawie Hydeparku
Jest taki dział na forum i nazywa się Hydepark , jak sama nazwa mówi jest tam wolność wypowiedzi,
otóż sugeruję adminom i modom aby ciut mniej ingerowali w strefę wolnego słowa jakim jest Hydepark.
Albo poproszę o zmianę nazwy z Hydepark na Adminpark lub Modepark.
I wtedy będziemy pisać tam peany i inne hymny na cześć klasy rządzącej...
Ja zacznę może od jakiegoś wiersza.
otóż sugeruję adminom i modom aby ciut mniej ingerowali w strefę wolnego słowa jakim jest Hydepark.
Albo poproszę o zmianę nazwy z Hydepark na Adminpark lub Modepark.
I wtedy będziemy pisać tam peany i inne hymny na cześć klasy rządzącej...
Ja zacznę może od jakiegoś wiersza.
-
miodzio1988
W sprawie Hydeparku
Ot można robić też w takim dziale. Robisz Ot Twój post leci do kosza, czego w tym nie rozumiesz?
Ja też napiszę wiersz:
matematyka.pl jest wyszukana, coś czuję, że arek1357 niedługo dostanie bana
Jak Ci się podoba?
Ja też napiszę wiersz:
matematyka.pl jest wyszukana, coś czuję, że arek1357 niedługo dostanie bana
Jak Ci się podoba?
-
arek1357
W sprawie Hydeparku
Nie rozumiem właśnie tego że leci post do kosza a nie powinien.
Na marginesie świetny wiersz.
A teraz mój:
Miodzio wieszcz jest narodowy
Wszystkie rymy pisze z głowy
A jak palnie coś czasami
Może być to też do bani...
Na marginesie świetny wiersz.
A teraz mój:
Miodzio wieszcz jest narodowy
Wszystkie rymy pisze z głowy
A jak palnie coś czasami
Może być to też do bani...
-
miodzio1988
W sprawie Hydeparku
Powinien. Jest to OT więc leci do koszaNie rozumiem właśnie tego że leci post do kosza a nie powinien.
Dzisiaj Twoje dwa posty zgłosiłem, jak masz gorszy dzień to nie wchodź na forum po prostu
-
arek1357
-
miodzio1988
W sprawie Hydeparku
Bo robisz syf na forum, OT zgłaszam, moderator ocenia czy to jest OT czy nie. Jeżeli nie rozumiesz tej zależności to zmień forum albo stwórz swoje i tam bądź sobie modem
-
arek1357
W sprawie Hydeparku
Nie robię i zgłoszę to moderatora też bo zawsze się czepiasz a nie masz o co.Bo robisz syf na forum
Piszę prawdę.
Wszyscy widzą, że piszę prawdę.
-
miodzio1988
W sprawie Hydeparku
Czepiam się czego?
Zgłaszam Twoje posty, lecą wszystkie do kosza, więc o co chodzi? Piszesz swoje zdanie, które nie jest zgodne z rzeczywistością.
Już dwa Twoje posty są w koszu, więc serio nie widzisz problemu?-- 3 stycznia 2017, 13:22 --
Zgłaszam Twoje posty, lecą wszystkie do kosza, więc o co chodzi? Piszesz swoje zdanie, które nie jest zgodne z rzeczywistością.
Już dwa Twoje posty są w koszu, więc serio nie widzisz problemu?-- 3 stycznia 2017, 13:22 --
KpinaWszyscy widzą, że piszę prawdę.
- yorgin
- Użytkownik

- Podziękował: 17 razy
W sprawie Hydeparku
arek1357, Twój post spoza hyde-parku wylądował właśnie w koszu.
Jak miodzio1988 napisał, tworzysz mały bałagan, więc musisz liczyć się ze stosowną reakcją. Nie jesteś Użytkownikiem od wczoraj, więc powinieneś znać zwyczaje i obyczaje (etykietę) forum.
Hyde-park to miejsce do pisania o czymkolwiek, ale nie oznacza to, że w dowolnym temacie można pisać cokolwiek i nie ujdzie to "na sucho".
Jak miodzio1988 napisał, tworzysz mały bałagan, więc musisz liczyć się ze stosowną reakcją. Nie jesteś Użytkownikiem od wczoraj, więc powinieneś znać zwyczaje i obyczaje (etykietę) forum.
Hyde-park to miejsce do pisania o czymkolwiek, ale nie oznacza to, że w dowolnym temacie można pisać cokolwiek i nie ujdzie to "na sucho".
-
arek1357
W sprawie Hydeparku
Moje pytanie robi bałagan na forum... (tak uważasz) nno pięknie tylko nie wiem w jaki sposób, to raczej Miodzio narobił bałaganu tutaj.
- AiDi
- Moderator

- Podziękował: 49 razy
W sprawie Hydeparku
Raczej nie narobił. Wszystko zostało już powiedziane, język polski chyba rozumiesz, więc nie ma nad czym tu dyskutować, dlatego temat zamykam. Przeczytaj raz jeszcze regulamin i się do niego stosuj, nie jesteś tu ponad prawem.arek1357 pisze:to raczej Miodzio narobił bałaganu tutaj.