Czy administracja na tym portalu śpi?!!
Ile można prosić się o usunięcie konta z tego portalu? Rozumiem, że mam robić wszystko co w mojej mocy żeby zostało zbanowane. Pogratulować.
usuniecie konta
-
miodzio1988
usuniecie konta
Po co usuwasz posty? I tak Twoje posty zostają. czekaj spokojnie na odpowiedź albo się nie loguj i po temacie. Gdzie masz problem?Użytkownik nie ma możliwości samodzielnego usunięcia swojego konta. Usunięcie jest możliwe tylko poprzez kontakt z Administracją Forum. Po usunięciu konta zachowywane są wszystkie posty oraz tematy napisane przez Użytkownika.
-
miodzio1988
usuniecie konta
Prywatną wiadomość napisz do Pana Jana z zapytaniem zatem.17inferno pisze:Problem w tym, że email do administracji nie jest poprawny
Naprawdę nie rób dramy, za dwa dni i tak już nikt o Tobie nie będzie pamiętał, więc albo z godnością zostaw forum albo dalej rób aferę, na pewno to jest najlepszy sposób na załatwienie sprawy
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
usuniecie konta
E-mail do administracji jest poprawny, ale akurat ten administrator, który go obsługuje, nie zajmuje się sprawami bieżącymi.17inferno pisze:Problem w tym, że email do administracji nie jest poprawny
Jak masz jakąś sprawę, to napisz do mnie PW.
JK
-
a4karo
- Użytkownik

- Podziękował: 43 razy
usuniecie konta
Totalny off-topic, ale nie mogę sie powstrzymaćJan Kraszewski pisze:E-mail do administracji jest poprawny, ale akurat ten administrator, który go obsługuje, nie zajmuje się sprawami bieżącymi.17inferno pisze:Problem w tym, że email do administracji nie jest poprawny
Jak masz jakąś sprawę, to napisz do mnie PW.
JK
Jakiś czas temu wysłałem do pewnego urzędu emailem wniosek o coś-tam. Po trzech tygodniach bez odpowiedzi zadzwoniłem i usłyszałam: bo ta pani, co czyta emaile jest na urlopie.
Koniec off-topa, a teraz poważnie:
Jeżeli forum udostępnia taką drogę komunikacji, to powinno zapewnić, że jest ona aktywna i drożna.
Nie wszyscy znaja JK i nie wszyscy wiedzą, że jest on forumową "złotą rączką". Może warto gdzieś taka informacje zamieścić? choć uważam, że w takich sprawach powinno pisać się do funkcji, a nie do osoby.
-
miodzio1988
usuniecie konta
No sprawa została załatwiona 10 minut po założeniu tematu, więc to była zwykła drama, wystarczyło zaczekaćJeżeli forum udostępnia taką drogę komunikacji, to powinno zapewnić, że jest ona aktywna i drożna.
Osoba ta dostawała pomoc od 7 lat, a od Pana Jana dostała tyle pomocy, że mi się to głowie nie mieści. Więc doskonale ta osoba wiedziała do kogo powinna się zgłosić.Nie wszyscy znaja JK i nie wszyscy wiedzą, że jest on forumową "złotą rączką".
Czyli do admina, tak? No to zerknij na kolory, do admina odesłałemMoże warto gdzieś taka informacje zamieścić? choć uważam, że w takich sprawach powinno pisać się do funkcji, a nie do osoby.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy