Nie wiem czy coś takiego tu jest, jeżeli tak to chyba to przegapiłam.
Chodzi mi o to czy byłaby możliwość dodania opcji "zadanie rozwiązane", lub coś w tym stylu?
Podziękowanie, o ile takowe jest, nie zawsze oznacza, że zadanie zostało rozwiązane do końca.
Jakiś "znaczek" ulatwiłby znalezienie kogoś, kto w dalszym ciągu potrzebuje pomocy .
Rozwiązane zadania
-
luka52
- Użytkownik

- Podziękował: 47 razy
Rozwiązane zadania
Obecnie nie ma i w przyszłości najpewniej nie będzie takiej możliwośc. Znaczki "pomógł" często pomagają zidentyfikować rozwiązane problemy na forum, acz faktycznie - nie zawsze.
Dodanie kolejnego przycisku w stylu "zadanie rozwiązane" w rzeczywistości nic nie zmieni, bo i tak to przecież autor tematu musiałby go wcisnąć, a niemożliwe jest by nagle wszyscy użytkownicy zakładający tematy zaczęli się do tego stosować.
Zresztą, jeżeli ktoś nadal potrzebuje pomocy w jakiejś sprawie, to albo kontynuuje wątek, albo zakłada nowy - proste.
Dodanie kolejnego przycisku w stylu "zadanie rozwiązane" w rzeczywistości nic nie zmieni, bo i tak to przecież autor tematu musiałby go wcisnąć, a niemożliwe jest by nagle wszyscy użytkownicy zakładający tematy zaczęli się do tego stosować.
Zresztą, jeżeli ktoś nadal potrzebuje pomocy w jakiejś sprawie, to albo kontynuuje wątek, albo zakłada nowy - proste.