Teraz natomiast, chodzi o Twoje zachowanie. Relacja admin- użytkownik:Dlaczego pod każdym moim postem a dokładniej, tak jakby w treści mojego posta, wyświetla się link, reklama Banku (i inne jakieś tam) to już lekka przesada....wcinać reklamę w treść czyjegoś posta (to tak jakbym ja to reklamowała )
Regulamin
Czy powyższe Ciebie nie dotyczy? Ja pytałam grzecznie, licząc, że i grzeczną odpowiedź otrzymam, bo:Administrator i Moderator to też człowiek, nie bój się zadawać pytań, jeśli czegoś nie wiesz bądź nie rozumiesz. Jednak nie oznacza to, że rozwiąże ci zadanie na GG czy PW i musisz to uszanować. Jeśli ww. wyraźnie sobie tego nie życzy i informuje o tym zawczasu, musisz się liczyć z możliwością dostania ostrzeżenia.
Natomiast Twoje słowa:REGULAMIN - WERSJA PODSTAWOWA
1. Traktuj innych tak, jak chcesz, by traktowano Ciebie.
brzmią lekceważąco, obraźliwie i nieprawdziwe w dodatku, bo: nie byłoby TEGO, gdyby nie TO. Grzecznie postawione pytanie przeszkodziło Ci na tyle, że umieściłeś je w koszu.... i jak dla mnie to prośba o rozwiązanie zadania, niewiele wspólnego ma z prośbą o wyjaśnienie dlaczego ja (na ten przykład) mam reklamować jakieś banki czy też "darmowe nauki języków obcych". Link o który pytałam ma wyraźnie odróżniający się kolor, napisany jest większą czcionką i wklejony jest w treść mojego posta. Dopóki były one ukryte, nie przeszkadzały nikomu...teraz jednak "wchodzą buciorami" w treść posta, a ich "nadwidoczność" i "to wszystko za \(\displaystyle{ 0}\) zł" jest powalające...i jak można było zauważyć, nie tylko mnie to przeszkadza....Twoje użalanie się nad brakiem odpowiedzi w temacie nic tu nie da, a może jedynie opóźnić udzielenie odpowiedzi.
Wyobraź sobie sytuację, w której każdy kto wrzuca na forum zadanie jest tak nachalny, jak Ty w tej kwestii...
Wystarczy raz zadać pytanie, a w odpowiednim czasie dostaniesz odpowiedź...
Regulamin:
III PISANIE TEMATÓW (TOPIC) i ODPOWIEDZI (POSTY)
1. Każdy zarejestrowany Użytkownik ma prawo do tworzenia nowych tematów i odpowiedzi w postach. Goście nie mają możliwości zamieszczania nowych wiadomości na Forum.
Usuwając mój temat do kosza, blokujesz mi drogę jakichkolwiek wyjaśnień, stosując przy tym zaczepne odzywki....zmuszając mnie w ten sposób do zakładania nowego....ja uważam, że w ten sposób nadużywasz swojej władzy, lekceważąc mnie przy tym i obrażając...a Tobie jako adminowi chyba to nie przystoi...
Zwracam i zwracałam się do Ciebie grzecznie i chcę aby do mnie zwracano się w ten sposób. Czy to tak wiele? To podstawa, na której przecież, bazuje każdy regulamin, nie wspominając już o relacjach międzyludzkich.