przeniesienie tematu
-
snajper0208
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
przeniesienie tematu
Witam, mam pytanie w mało przyjemnej sprawie. Otóż pewien mój temat (https://matematyka.pl/170795.htm), ze względu na złą lokalizację, został przeniesiony do kosza, a sam zostałem "nagrodzony" ostrzeżeniem. O ile warn mi się słusznie należał, usunięcie tematu też, tak teraz problem pozostał. Mianowicie chodzi mi o to, czy jest jakaś możliwość przywrócenia tematu w odpowiednie miejsce ? Albo chociaż możliwość edytowania, by móc skopiować i założyć temat w odpowiednim miejscu ? Naprawdę, przetłumaczenie tego na język latexowy zajęło mi dość sporo czasu i nie chciałbym, żeby moja praca, wprawdzie przez moją nieuwagę, poszła na marne...
-
BettyBoo
- Użytkownik

przeniesienie tematu
Skopiować możesz zawsze i każdego posta. Wystarczy zaznaczyć myszą tekst i ctrl+C. Potem powstawiaj tylko tagi tam gdzie trzeba (bo one się nie kopiują) i gotowe.
Szybki sposób wstawiania tych tagów: Zaznacz myszą tekst, który powinien się znaleźć w tagach i kliknij ikonkę tex znajdującą się tuż na oknem edycji.
Pozdrawiam.
Kod: Zaznacz cały
[tex][/tex] Szybki sposób wstawiania tych tagów: Zaznacz myszą tekst, który powinien się znaleźć w tagach i kliknij ikonkę tex znajdującą się tuż na oknem edycji.
Pozdrawiam.
-
abc666
-
snajper0208
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
przeniesienie tematu
@BettyBoo, dzieki za porade, wlasnie tak probowalem zrobic, ale nie moglem, okazalo sie, ze wystarczylo zmienic przegladarke