Głupie uwiadomienia
- Andrzejmm
- Użytkownik

- Podziękował: 58 razy
Głupie uwiadomienia
Można jakoś pozbyć się tych uwiadomień o nieczytanych postach.
Mnie to zupełnie nie obchodzi, że usunięto wiadomości o nieczytanych postach.
Mnie to zupełnie nie obchodzi, że usunięto wiadomości o nieczytanych postach.
- Andrzejmm
- Użytkownik

Głupie uwiadomienia
Czasem jak się zaloguję pojawia się uwiadomienie, że liczba nieczytanych postów przekroczyła 1000 i zostaną wykasowane a zostawione te z 3 ostatnich dni. I to mi jest wogóle nie potrzebne. Zawraca mi to głowe i chciałbym się tych głupich powiadomień czy też uwiadomień pozbyć, żeby mi się więcej nie pojawiały.
- bolo
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
Głupie uwiadomienia
Bo widocznie rzadko wchodzisz na forum i powyżej 1000 nieprzeczytanych postów pokazuje się taki komunikat. Zwiększać tego raczej nie będę, bo prawdopodobnie spowoduje to niepotrzebne, dodatkowe obciążenie bazy danych.
- Andrzejmm
- Użytkownik

Głupie uwiadomienia
Ale mogło by to się robić ałtomatycznie, przynajmniej w moim wypadku (jeśli to w miarę możliwe). Po co mi o tym wiedzieć.
Jestem zwolennikiem czystej polszczyzny a słowo automatycznie nie pisze się czystą polszczyzną; jest zaczerpnięte z języka obcego. Ja chciałem je spolszczyć. Jeśli jednak ktoś koniecznie chce widzieć słowo automaytcznie zupełnie tak , jak się je pisze, to niech mi da znać, a ja wtedy podejmę stosowne kroki ku temu zmierzające.
Jestem zwolennikiem czystej polszczyzny a słowo automatycznie nie pisze się czystą polszczyzną; jest zaczerpnięte z języka obcego. Ja chciałem je spolszczyć. Jeśli jednak ktoś koniecznie chce widzieć słowo automaytcznie zupełnie tak , jak się je pisze, to niech mi da znać, a ja wtedy podejmę stosowne kroki ku temu zmierzające.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, o 11:59 przez Andrzejmm, łącznie zmieniany 2 razy.
- bolo
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
Głupie uwiadomienia
Odświeżam temat, tymczasowo ustawiłem na nieco więcej niż 1000. Jeżeli baza będzie mimo to sprawnie funkcjonować i nie wywali się na pierwszym zakręcie, to tak pozostanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam