filmy na stronie
-
major37
- Użytkownik

- Podziękował: 288 razy
filmy na stronie
Witam wszystkich. Mam taki pomysł żeby obok kompendium umieścić linki do filmików np. z interklasy. Użytkownicy mogli by sobie obejrzeć kilka lekcji i widzieć po koleji co należy robić w zadaniach. Co Wy o tym sądzicie ?
- wiskitki
- Użytkownik

- Podziękował: 176 razy
filmy na stronie
Ale po co te filmiki? Chyba jak ktoś potrzebuje, to sobie będzie umiał sam znaleźć w necie, a tak to będzie dodatkowo obciążało stronę.Użytkownicy mogli by sobie obejrzeć kilka lekcji i widzieć po koleji co należy robić w zadaniach.
-
major37
- Użytkownik

- Podziękował: 288 razy
filmy na stronie
To mogą być podane linki żeby strony nie obciążać:) Bo myśle że jak tu wszystko jest o matematyce to żeby wrzucić tu też kilka lekcji właśnie:)
-- 21 wrz 2011, o 13:28 --
To tak samo można powiedzieć po co kalkulator jak każdy prawie ma w systemie, domu, telefonie a jak nie to można sobie ściągnać z kilku stron jak ktoś potrzebuje:)-- 21 wrz 2011, o 13:29 --Mi się zdaje czym więcej atrakcji tym lepiej:)
-- 21 wrz 2011, o 13:28 --
To tak samo można powiedzieć po co kalkulator jak każdy prawie ma w systemie, domu, telefonie a jak nie to można sobie ściągnać z kilku stron jak ktoś potrzebuje:)-- 21 wrz 2011, o 13:29 --Mi się zdaje czym więcej atrakcji tym lepiej:)
- Frey
- Użytkownik

- Podziękował: 48 razy
filmy na stronie
Lepiej już wrzucić wykłady ze statystyki i matematyki z Uniwersytetu w Berkeley. Są na YT. Choć każdy zainteresowany sam je znajdzie.
Filmiki to dobry pomysł, tylko trzeba sensownie rozważyć co wrzucać.
Filmiki to dobry pomysł, tylko trzeba sensownie rozważyć co wrzucać.