[dyskusja] Serwis matematyczny ?
Mam takie niezmiernie frapujace mnie pytanie: czy matematyka.pl przerodzi sie kiedys w serwis matematyczny, gdzie bedzie mozna znalezc roznego typu ciekawostki, newsy, zadania, itp. Forum to jedno, ale w ten sposob moznaby przyciagnac wieksza liczbe osob.
Co o tym myslicie ? Sa jakies plany ?
Co o tym myslicie ? Sa jakies plany ?
Ostatnio zmieniony 11 lip 2006, o 11:54 przez Megus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zlodiej
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
W sumie niezły pomysł
Ciekawe skąd go wytrzasnąłeś (niech zgadne tylko czy to nie bedzie kopia ?:/)
Druga sprawa to taka ze stworzenie czegoś takiego raczej (chyba) łatwe nie jest i wymaga troche pracy. Jak zauważyłeś narazie niewiele osob wie o tym forum , przynajmniej narazie i nie wiem czy jest taka potrzeba. Ale pomysł niezły:)
Gdyby np. dziennie odwiedzało nas 200 osob i przynajmniej połowa z nich potrzebowałaby pomocy albo coś pisała (tylko nie wiem czy wogole to obciazenie serwer wytrzyma, bo przy 80 wariowało albo to była usterka) to czemu nie :]
Ciekawe skąd go wytrzasnąłeś (niech zgadne tylko czy to nie bedzie kopia ?:/)
Druga sprawa to taka ze stworzenie czegoś takiego raczej (chyba) łatwe nie jest i wymaga troche pracy. Jak zauważyłeś narazie niewiele osob wie o tym forum , przynajmniej narazie i nie wiem czy jest taka potrzeba. Ale pomysł niezły:)
Gdyby np. dziennie odwiedzało nas 200 osob i przynajmniej połowa z nich potrzebowałaby pomocy albo coś pisała (tylko nie wiem czy wogole to obciazenie serwer wytrzyma, bo przy 80 wariowało albo to była usterka) to czemu nie :]
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2004, o 23:33 przez Zlodiej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dave
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Ale oczywiscie byly by tez materialy z odrebnych dzialow takich jak fizyka, chemia, technika, informatyka, czyz nie, megus?
Hehe ogolnie - tak mi przyszlo do glowy i sie jedynie podzielilme pomyslem
- Arek
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Eeee.... serwis - to trochę jak miejsce do wszystkiego.... a jak coś jest do wszystkiego to jest.... - lepiej, żebyśmy wiedzieli co robimy, no chyba, że jakiś szkielet masz na myśli...
-
półpasiec
- Gość Specjalny

- Podziękował: 1 raz
nie trzeba zadnego serwisu wszystkie informacje, ktore mialyby sie znalezc w serwisie rownie dobrze mozna umiescic na foro. Poza tym jak widze serwis, serwis... wiecie o jaki chodzi to mi to troche przypomina apele na zakonczenie roku w gimnazjum, kiedy wszystko ma byc ladnie i w ogole, i ozdabiaja to wystepami artystycznymi dziewczynek, ktore wyja:"kiedys znajde dla nas dom..."
-
marshal
- Użytkownik

dokladnie Reksio:
"do hymnu panstwowego!"
ja sie conajwyzej zgodze na serwis erotyczny
panie beda tlumaczyc figury geometryczne na sobie ROTFL
"do hymnu panstwowego!"
ja sie conajwyzej zgodze na serwis erotyczny
panie beda tlumaczyc figury geometryczne na sobie ROTFL
-
Skrzypu
- Użytkownik

Kurde od matmy to daleko odbiegacie, biologia, erotyka, to chyba pomyliliście stronę!!
-
Skrzypu
- Użytkownik

No tak, ale po co tu nawalać wszystkie tematy, matematyka, przedmioty ścisłe, przecież nie jest to forum o wszystkim, to co mamy w zupełności wystarcza