Problem z logowaniem na Linuksie.
- Ponewor
- Moderator

- Podziękował: 70 razy
Otóż na jednym komputerze postawiłem Linuxa. Zainstalowałem Firefoksa, wchodzę na forum loguję się, a tu "Błąd ogólny". Próbuję bezowocnie po raz kolejny i nic. Ściągam Google Chrome, ale i to nie przynosi pożądanego efektu. W czym może tkwić problem?
- Ponewor
- Moderator

- Podziękował: 70 razy
Prawdę mówiąc zbyt wiele po Internecie jeszcze na tamtym komputerze nie buszowałem. Kilka forów odwiedziłem, działają bez zarzutu. Na paru różnych serwisach byłem i też w porządku. Ale na Facebooku wyświetla mi się sam tekst, żadnych obrazków, kolorów. I nie, że tekst ułożony normalnie, tylko tak jakby suchy, niesformatowany.
EDIT
ale na tamtych forach się nie logowałem, tylko jako gość przeglądałem. Tak samo nasze forum. Gdy przeglądam jako gość jest wszystko dobrze. Tylko zalogować się nie mogę.
EDIT
ale na tamtych forach się nie logowałem, tylko jako gość przeglądałem. Tak samo nasze forum. Gdy przeglądam jako gość jest wszystko dobrze. Tylko zalogować się nie mogę.
-
lemoid
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
spróbuj innej przegladarki, chociażby . Jeżeli fb się zawiesza to pewnie i Youtube ledwo chodzi. Trzeba sprawdzić czy swap ma wystarczająco dużo pamięci, jej brak może powodować różne śmieci.
Kod: Zaznacz cały
http://qtweb.net/