Nie działające forum.
-
8ball
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
Nie działające forum.
Witam!
Mam problem z wejsciem na forum. Probowałem wejsc z dwoch komputerow na firefoxie i chromie, ale bezskutecznie.
Problem wygląda tak, ze wchodzę na forum i strona po prostu ładuje się w nieskonczonosc, nic nie wyswietlając. Innych problemow z przeglądaniem stron nie zauwazyłem.
Piszę teraz z telefonu.
W czym moze tkwic problem?
Mam problem z wejsciem na forum. Probowałem wejsc z dwoch komputerow na firefoxie i chromie, ale bezskutecznie.
Problem wygląda tak, ze wchodzę na forum i strona po prostu ładuje się w nieskonczonosc, nic nie wyswietlając. Innych problemow z przeglądaniem stron nie zauwazyłem.
Piszę teraz z telefonu.
W czym moze tkwic problem?
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, o 10:33 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ChildOfRevolution
- Użytkownik

Nie działające forum.
Witam.
Ja natomiast mam problem z wysłaniem postu w dziale geometria analityczna (w innym nie próbowałem).
Błąd:
Ja natomiast mam problem z wysłaniem postu w dziale geometria analityczna (w innym nie próbowałem).
Błąd:
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xF0\x9D\x90\xB6.\x0A...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd bazy danych podczas ściągania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
-
8ball
- Użytkownik

Nie działające forum.
Przepraszam za zwłokę, moje ip: 91.210.242.58. Mam nadzieję, ze nie jest to jakis powazny problem i uda się go rozwiązac.
Do Jana Kraszewskiego: w tym wypadku nie jest to błąd, "nie działa" odnosi się do podmiotu, który wczesniej co robił? Działał.
Do Jana Kraszewskiego: w tym wypadku nie jest to błąd, "nie działa" odnosi się do podmiotu, który wczesniej co robił? Działał.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
Nie działające forum.
Masz8ball pisze:Do Jana Kraszewskiego: w tym wypadku nie jest to błąd, "nie działa" odnosi się do podmiotu, który wczesniej co robił? Działał.
Kod: Zaznacz cały
http://www.polonistyka.fil.ug.edu.pl/?id_cat=300&id_art=1366&lang=plJK
-
8ball
- Użytkownik

Nie działające forum.
Skoro kwestię gramatyki mamy rozwiązaną, to wrocmy do mojego problemu.
Panowie, pomocy
Panowie, pomocy
- scyth
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Nie działające forum.
IP nie jest zablokowane i napisałeś z niego 37 postów. Problem nie leży raczej po naszej stronie - nie miałeś jakoś modyfikowanego / nowego routera?
-
8ball
- Użytkownik

Nie działające forum.
No własnie nic, zadnych zmian nie dokonywałem, tak po prostu przestało działac.
Wygląda to tak, ze strona się ładuje, ja zniecierpliwiony wchodzę na inną stronę i wtedy na ułamek sekundy pojawia się strona matematyka.pl.
Inne strony nie wykazują zadnych problemow. Nie wiem co się dzieje...
Wygląda to tak, ze strona się ładuje, ja zniecierpliwiony wchodzę na inną stronę i wtedy na ułamek sekundy pojawia się strona matematyka.pl.
Inne strony nie wykazują zadnych problemow. Nie wiem co się dzieje...
-
8ball
- Użytkownik

Nie działające forum.
Mamy późny wieczór 6 sierpnia 2013. Coś mnie natknęło, żeby zajrzeć z myślą "i tak nie działa".
Działa. Nie wiem dlaczego, w końcu poddałem się, bo nijak nie dało się tego problemu rozwiązać. A tu takie coś.
Pozdrawiam
Działa. Nie wiem dlaczego, w końcu poddałem się, bo nijak nie dało się tego problemu rozwiązać. A tu takie coś.
Pozdrawiam