setch pisze:Maniek, i wlasnie forma ósmy kwiecień jest błędna
Nie mówie, że jest poprawna czy też nie jest.
Tylko, że taka forma nie utrudnia mi życia, ani nie prowokuje do jakiegokolwiek działania w celu jej zmiany, tak jest ustawione i tyle i nie rozumiem o co tyle hallo? bo to już chyba 2 temat w tym stylu.
A w sumie to rcc zgłoście to do Pomarańczowych i tyle!
Maniek pisze:Tylko, że taka forma nie utrudnia mi życia, ani nie prowokuje do jakiegokolwiek działania w celu jej zmiany, tak jest ustawione i tyle i nie rozumiem o co tyle hallo?
smerfetka18 pisze:ja nie widze w tym żadnego problemu , na takie szczegóły nie zwracam uwagi
Cóż, to bardzo niedobrze. Skoro nie przeszkadzają Wam błędy składniowe formalizmu językowego, to jak mogą Wam przeszkadzać błędy formalizmu matematycznego?
1)Wisi mi to czy jest napisane: 8 Kwiecień 2007 czy 8 Kwietnia 2007 tak samo wisi mi to jak ludzi np. używają przecinków w zdaniach, wiszą mi także błedy ortograficzne (mniej rażące) to jest sprawa osób, które je popełniają czy stosują, chcesz być dobrą duszyczką to poprawiaj je, napominaj etc. (i tak każdy swoje).
2)Według mnie błedy matematyczne, a językowe mają do siebie tyle co piernik do wiatraka, czy wpływ zorzy polarnej na misiączkowanie pingwinów!! ale TO TYLKO MOJA OPINIA!!!
I na tym bym skończył ten temat, jeśli któremuś z adminów to przeszkadza to to zmieni, jeśli nie to treba to zakończyć.