Witam. W poniedziałek kolokwium, a ja (podobnie jak większość mojej grupy...) mam wciąż problemy ze szkicowaniem zbiorów na płaszczyźnie zespolonej. Prosiłbym o instrukcję krok po kroku (najlepiej z dołączonymi obrazkami), jak naszkicować kilka przykładowych zbiorów (podane przeze mnie przykłady pochodzą z kolokwiów z lat poprzednich):
\(\displaystyle{ D=\{z\in C:Im(z^{3})>Re(z^{3})\}}\)
\(\displaystyle{ E=\{z\in C:Im(iz^{4}+2)\geq 0\}}\)
\(\displaystyle{ F=\{z\in C:\frac{1}{|z+1+i|}=\frac{1}{|z-1-i|}\}}\)
\(\displaystyle{ G=\{z\in C:Im(\frac{1}{z-1})}\)
