Mam pytanie do fachowców czy ta zagadka ma rozwiązanie niżej daje link do zdjęcia na nim znajduje sie prostokąt podzielony jak tam widzicie i czy jest możliwe przecięcie jedna ciągłą kreską przecięcie każdej linii tego prostokąta???
link do fotki:
niestety nie oge dawać linków bo jestem nowym użytkownikiem wiec prosze o kontoakt na gg 10139474 prosze szybko
Przecięcie wrzystkil boków
- rafaluk
- Użytkownik

- Posty: 493
- Rejestracja: 26 wrz 2007, o 14:41
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: x=213; y=33; z=79;
- Podziękował: 114 razy
- Pomógł: 10 razy
Przecięcie wrzystkil boków
Obrazek wrzuć na xs.to (strona internetowa - nowy użytkowniku) i zamieść tu linka. Ożesz dawać linki.
PS. Pięknie, widać, że wiesz, że po b, d, g, j, k, p, t, w, ch piszemy rz, ale tutaj mamy wyjątek. Pisze się WSZYSTKO.
Na 100% ktokolwiek się z Tobą zkontaktu... zkontoaktuje.
Polecam podręcznik "Interpunkcja".
Masz 22 lata...? Piszesz jakbyś miał dziesięć.
PS. Pięknie, widać, że wiesz, że po b, d, g, j, k, p, t, w, ch piszemy rz, ale tutaj mamy wyjątek. Pisze się WSZYSTKO.
Na 100% ktokolwiek się z Tobą zkontaktu... zkontoaktuje.
Polecam podręcznik "Interpunkcja".
Masz 22 lata...? Piszesz jakbyś miał dziesięć.
- DEXiu
- Użytkownik

- Posty: 1163
- Rejestracja: 17 lut 2005, o 17:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Jaworzno
- Pomógł: 69 razy
Przecięcie wrzystkil boków
rafaluk ==> A ja polecam podręcznik "Savoir vivre i dobre wychowanie dla każdego"
konradk32 ==> Przeczucie mówi mi, że to o czym mówisz to taki prostokąt podzielony na pół, jedna połówka na trzy prostokąty, a druga na dwa. Zgadza się? Jeśli tak to nie da się tego wykonać "legalnie", tzn. bez jakichś dziwnych tricków i kombinowań.
konradk32 ==> Przeczucie mówi mi, że to o czym mówisz to taki prostokąt podzielony na pół, jedna połówka na trzy prostokąty, a druga na dwa. Zgadza się? Jeśli tak to nie da się tego wykonać "legalnie", tzn. bez jakichś dziwnych tricków i kombinowań.
