twierdzenie dotyczace dwusiecznej kata wewnetrznego...
-
nowy
twierdzenie dotyczace dwusiecznej kata wewnetrznego...
moglby ktos mi dac link do jakiejs strony czy cos takiego z twierdzeniem dotyczacym dwusiecznej kata wewnetrznego i zewnetrznego trojkata... to bardzo wazne dla mnie.
- Maniek
- Użytkownik

- Posty: 777
- Rejestracja: 11 paź 2004, o 15:12
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Będzin | Gliwice
- Podziękował: 6 razy
- Pomógł: 79 razy
twierdzenie dotyczace dwusiecznej kata wewnetrznego...
Kod: Zaznacz cały
http://www.google.com/search?q=dwusieczna+k%C4%85ta+wewn%C4%99trznego&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8