Narysować wykres funkcji
Narysować wykres funkcji
Jak narysować wykres funkcji podłoga (cecha, całość) \(\displaystyle{ y= \lfloor x^{2} \rfloor}\). Z góry dzięki za pomoc!
Ostatnio zmieniony 27 paź 2007, o 17:39 przez jojo, łącznie zmieniany 1 raz.
Narysować wykres funkcji
Dzieki wielkie!!!!!
Jak mozesz to trzeba mi jeszcze wykresy:
\(\displaystyle{ y=[\frac{1}{x^{2}}]}\)
\(\displaystyle{ y=x-3[x]}\)
\(\displaystyle{ y=x-3[\frac{x}{3}]}\)
Bedę bardzo wdzieczna
Jak mozesz to trzeba mi jeszcze wykresy:
\(\displaystyle{ y=[\frac{1}{x^{2}}]}\)
\(\displaystyle{ y=x-3[x]}\)
\(\displaystyle{ y=x-3[\frac{x}{3}]}\)
Bedę bardzo wdzieczna
- setch
- Użytkownik
- Posty: 1307
- Rejestracja: 14 sie 2006, o 22:37
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bełchatów
- Podziękował: 155 razy
- Pomógł: 207 razy
Narysować wykres funkcji
Odpowiednio
Tu oczywiscie tez bez pionowych kresek. Ponadto polecam sciagniecie jakiegos programu do rysowanie wykresow funkcji.
Tu oczywiscie tez bez pionowych kresek. Ponadto polecam sciagniecie jakiegos programu do rysowanie wykresow funkcji.