.... w stronę z reklamami. W menu głównym pojawił się link do "Karpacz nieruchomości" - strony, która nie ma nic wspólnego z matematyką.
Od lat tępimy posty z reklamami, a tu admin wstawia nam takie kukułcze jajo. Dzięki.
Zastanawiam się ile czasu ten post przetrwa w tym dziale
Pytanie kto to kupi i za ile. Osobiście byłbym za tym, żeby forum kupił Slup z funduszy KPO, mimo iż dla mnie to forum jest nic nie warte to jednak za nie swoje pieniądze można go kupić a że Slup ma pewnie dobre znajomości i kontakty. Bo dziwne, że forum już tyle wisi na sprzedaż a nikt go nie kupuje , dla mnie to porażka, w sumie nie dla mnie tylko świadczy to o tym forum...Skoro nikt tego nie chce znaczy że jego wartość jest zerowa...
oczywiście wartość forum mocno przesadzona kto głupi ten kupi póki co Pan Wawrzyniak wystawia forum przed kapitalnym remontem, osobiście nie polecam... Natomiast polecam karpatki są smaczne i zdrowe to coś jak kremówki tylko jedne były z Wadowic a te są z Karpacza, na które czujmy się zaproszeni jak forum zostanie sprzedane. Ale nie za tę cenę oczywiście , według mojej rachuby wyceniam je na 100 zł , tak, żeby jeszcze właściciel miał za co kupić karpatki dla tych najbardziej zasłużonych...