fikuśne

Proste problemy dotyczące wzorów skróconego mnożenia, ułamków, proporcji oraz innych przekształceń.
Eariu52
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 60
Rejestracja: 9 gru 2023, o 16:13
Płeć: Mężczyzna
wiek: 52
Pomógł: 2 razy

fikuśne

Post autor: Eariu52 »

\(\displaystyle{ \frac{1}{ \phi ^{3} }=\left( \frac{3+\left( \frac{3+\left( \frac{3+\ldots}{5+\ldots} \right) ^{3} }{5+\left( \frac{3+\ldots}{5+\ldots} \right) ^{3}} \right) ^{3} }{5+\left( \frac{3+\left( \frac{3+\ldots}{5+\ldots} \right) ^{3} }{5+\left( \frac{3+\ldots}{5+\ldots} \right) ^{3}} \right) ^{3}} \right) ^{3} }\)
arek1357

Re: fikuśne

Post autor: arek1357 »

smerfastyczne
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 13376
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3425 razy
Pomógł: 809 razy

Re: fikuśne

Post autor: mol_ksiazkowy »

wyfiokowane
ODPOWIEDZ