Narysować zbiór

Zespolone funkcje analityczne, równania Cauchy'ego-Riemanna, residua i osobliwości funkcji zespolonych, krzywe na C, krzywoliniowa całka zespolona. Całkowanie metodą Residuów. Szeregi Laurenta.
vip123
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 101
Rejestracja: 25 paź 2022, o 15:43
Płeć: Kobieta
Podziękował: 72 razy

Narysować zbiór

Post autor: vip123 »

\(\displaystyle{ \Im \left( \frac{1+iz}{1-iz} \right)=1 }\)
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 13374
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3425 razy
Pomógł: 809 razy

Re: Narysować zbiór

Post autor: mol_ksiazkowy »

\(\displaystyle{ \Im (z )= - \frac{i}{2} (z - \frac{|z|^2}{z} ) }\) dla \(\displaystyle{ z \neq 0}\)
ODPOWIEDZ