stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Dział całkowicie poświęcony zagadnieniom związanymi z trójkątami. Temu co się w nie wpisuje i na nich opisuje - też...
poetaopole
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 444
Rejestracja: 21 maja 2013, o 09:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 231 razy

stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Post autor: poetaopole »

jak wkleić rysunek do TEMATU tutaj?
facebook.com/messenger_media?attachment_id=1141811843372485&message_id=mid.%24cAAAACxHfst2KnKLrtmEa12lULyEU&thread_id=100022620870658

może w ten sposób opublikuję zadanie? Nie widzę innego sposobu... Pomoże ktoś z tym trójkątem?
Dilectus
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2649
Rejestracja: 1 gru 2012, o 00:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Pomógł: 370 razy

Re: stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Post autor: Dilectus »

Pod tym linkiem niczego nie ma.
poetaopole
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 444
Rejestracja: 21 maja 2013, o 09:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 231 razy

Re: stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Post autor: poetaopole »

hm... u mnie jest... postaram się coś z tym zrobić. Pewnie fejs ma jakies swoje zabezpieczenia

Dodano po 3 minutach 23 sekundach:
Dlatego pytałem, jak się tutaj wkleja rysunki? Jakaś komenda w Latexie?
a4karo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22461
Rejestracja: 15 maja 2011, o 20:55
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował: 43 razy
Pomógł: 3852 razy

Re: stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Post autor: a4karo »

Otwórz pelny edytor i wybierz zakłądkę Załaczniki
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36050
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5340 razy

Re: stosunek odcinków w trójkącie równoramiennym

Post autor: Jan Kraszewski »

poetaopole pisze: 13 lis 2022, o 10:45Dlatego pytałem, jak się tutaj wkleja rysunki? Jakaś komenda w Latexie?
Nie wkleja się. Podczas tworzenia postu masz opcję dodawania załączników, więc możesz dodać jako załącznik obrazek z rysunkiem.

JK
ODPOWIEDZ