Nierówność logarytmiczna

Zagadnienia dot. funkcji logarytmicznych i wykładniczych. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
enigma
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 12 wrz 2007, o 21:51
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Kraków

Nierówność logarytmiczna

Post autor: enigma »

\(\displaystyle{ \frac{1}{log_{2}x}-\frac{1}{log_{2}x-1}-1}\)
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Nierówność logarytmiczna

Post autor: Lady Tilly »

Podstaw niewiadomą pomocniczą
\(\displaystyle{ \frac{1}{t}-\frac{1}{t-1}-1}\)
ODPOWIEDZ