Zagadnienia dot. funkcji logarytmicznych i wykładniczych. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
-
Vixy
- Użytkownik

- Posty: 1830
- Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: z gwiazd
- Podziękował: 302 razy
- Pomógł: 151 razy
Post
autor: Vixy » 9 paź 2007, o 18:50
\(\displaystyle{ y=2^{x}+(\frac{1}{3})^{x}}\)
-
scyth
- Gość Specjalny

- Posty: 6392
- Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 1087 razy
Post
autor: scyth » 9 paź 2007, o 19:05
niebieski - \(\displaystyle{ f(x)=2^x}\)
różowy - \(\displaystyle{ g(x)=\frac{1}{3^x}}\)
zielony - suma tych funkcji