Prosty i konkretny program do wykresów
-
- Użytkownik
- Posty: 71
- Rejestracja: 3 paź 2007, o 11:34
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
Prosty i konkretny program do wykresów
Szukam i szukam nie mogę znaleźć nic konkretnego. Potrzebuję program do rysowania wykresów nie musi być darmowy co polecacie?
-
- Użytkownik
- Posty: 518
- Rejestracja: 21 lut 2007, o 17:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kluczewsko
- Podziękował: 20 razy
- Pomógł: 67 razy
Prosty i konkretny program do wykresów
może któryś z tych??Advanced Grapher, DeadLine, GraphCalc, Wykresy, Wykresik, WYKRESY4DX9
zobacz również
https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=16958
zobacz również
https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=16958
-
- Użytkownik
- Posty: 71
- Rejestracja: 3 paź 2007, o 11:34
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
Prosty i konkretny program do wykresów
W niektórych nie mogę zdefiniować pierwiastka a potrzebuje właśnie takie wykresy.
-
- Użytkownik
- Posty: 71
- Rejestracja: 3 paź 2007, o 11:34
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 2 razy
Prosty i konkretny program do wykresów
Potrzebuję np zdefiniować wykres pierwiastek 3 stopnie z x i jak to zrobić?
-
- Użytkownik
- Posty: 518
- Rejestracja: 21 lut 2007, o 17:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kluczewsko
- Podziękował: 20 razy
- Pomógł: 67 razy
Prosty i konkretny program do wykresów
wybierasz opcje funkcja pierwiastkowa i wpisujesz ze \(\displaystyle{ a=1; b=1; d=3}\) dajesz ok i masz gotowy wykres